ΠΑΟΚ

"Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια ο Σαχόφ"

"Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια ο Σαχόφ"

Στο εξωτερικό γράφεται πως ο Εβγέν Σαχόφ υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, ενώ γίνεται λόγος για συμφωνία του Μιγκέλ Βίτορ με την Οσμανλίσπορ.

Για τον Εβγέν Σαχόφ (έπαιζε στην Ντνίπρο) και τον ΠΑΟΚ γράφουν στο εξωτερικό. Μάλιστα η ιστοσελίδα tribuna.com δίνει "τελειώμενο" το θέμα της μεταγραφής του στον "Δικέφαλο". "Ο Σαχόφ μετακόμισε στον ΠΑΟΚ. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο".

Από εκεί και πέρα, αναφορά στον Μιγκέλ Βίτορ έχουν στην Τουρκία. Συγκεκριμένα γράφτηκε πως "η Οσμανλίσπορ συμφώνησε με τον Πορτογάλο, Μιγκέλ Βίτορ".

Κάτσε: "Καλή επιτυχία ΠΑΟΚάρα..."

O Eργκους Κάτσε είναι με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας αλλά το μυαλό του είναι στον ΠΑΟΚ. Και αυτό το τελευταίο, το έδειξε με μήνυμά του στο instagram. Συγκεκριμένα έγραψε για το ντέρμπι με τον Παναθηναικό: "Καλή επιτυχία ΠΑΟΚάρα. Καλή επιτυχία σήμερα".

O Tσίμιροτ το βραβείο του best goal

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, το τέρμα του Τσίμιροτ στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναικό αναδείχτηκε το καλύτερο για την σεζόν 2015-16. Μεταξύ άλλων η ΠΑΕ αναφέρει:

"Πέτυχε μόλις ένα γκολ στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό αρκούσε για να του χαρίσει το βραβείο για το Regency Casino Best Goal 2015-16. Ο “κεραυνός” του Γκόικο Τσίμιροτ κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι το κορυφαίο τέρμα της σεζόν σύμφωνα με την δική σας ψήφο. Δεύτερο με ποσοστό 20,26% το νικητήριο γκολ του Γιάννη Μυστακίδη κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των Play Offs της Super League. Το Top 3 κλείνει η απίθανη λόμπα του Δημήτρη Πέλκα κόντρα στην Μπρόντμπι. Ίσως το πιο δύσκολο από τεχνικής άποψης γκολ που… πλήρωσε το γεγονός ότι σημειώθηκε νωρίς και… ξεχάστηκε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ