ΠΑΟΚ

Ιμπράκοβιτς: "Υπάρχουν ομάδες που έδωσαν περισσότερα για Τσίμιροτ"

Ιμπράκοβιτς: "Υπάρχουν ομάδες που έδωσαν περισσότερα για Τσίμιροτ"
Τσίμιροτ

Ο αθλητικός διευθυντής της Σαράγεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς μίλησε για τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η προσφορά για τον Γκόικο Τσίμιροτ ήταν πάνω από ένα εκ. ευρώ αλλά είναι δύσκολο αυτός να μετακινηθεί στον "Δικέφαλο".

Για τον ΠΑΟΚ και τον Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Σαράγεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς τονίζοντας πως υπάρχουν μεγαλύτερες προσφορές ομάδων σε σχέση με αυτή του "Δικεφάλου" για τον 22χρονο μεσοαμυντικό, Γκόικο Τσίμιροτ.

Συγκεκριμένα τόνισε (οι δηλώσεις του υπάρχουν στην ιστοσελίδα faktor.ba): "Είχαμε εντατικές συνομιλίες με τον ΠΑΟΚ και μια προσφορά του πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, το ότι είναι δύσκολο να πάει ο Τσίμιροτ στον ελληνικό σύλλογο οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν προσφέρει περισσότερα λεφτά και έχουν ισχυρότερο όνομα".

Τέλος ο Παπαγιαννόπουλος

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο". Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν υπολογιζόταν και έτσι θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ