ΠΑΟΚ

"Υπάρχει πρόταση για τον Νομπόα!"

"Υπάρχει πρόταση για τον Νομπόα!"
Νομπόα INTIME SPORTS

Διαβάστε τι αναφέρει ιστοσελίδα από το Εκουαδόρ για το ενδιαφέρον της Κλαμπ Αμέρικα για τον μέσο του ΠΑΟΚ. Δεν λέει όχι και σε επιστροφή του στην Ρωσία ο παίκτης!

Η ιστοσελίδα από το Εκουαδόρ, "futbolizados.com", αναφέρει σε δημοσίευμά της, πως ο ατζέντης του Κριστιάν Νομπόα, Χοσέ Τσαμόρο, έκανε λόγο σε δηλώσεις του για κατατεθειμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ από την Κλαμπ Αμέρικα για την απόκτηση του πελάτη του, η οποία θα μελετηθεί και σε λίγο καιρό θα γίνει γνωστό αν οι τρεις πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία!

Μάλιστα, αναφέρει ότι ο μέσος του "Δικέφαλου" έχει ήδη ξεκινήσει να οργανώνει την ζωή του στο Μεξικό και δεν αποκλείεται να προβάρει ήδη την φανέλα των αετών του Μεξικό!

Θέλει και Ρωσία

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Εκουαδόρ ο ίδιος ο Νομπόα δήλωσε πως πέρα από την Έμελεκ, στην οποία έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο θέμα, δεν αποκλείει την πιθανότητα να επιστρέψει στο ρωσικό πρωτάθλημα! Σε αυτό, όπως αναφέρεται, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και η γνώμη της γυναίκας του, η οποία είναι Ρωσίδα.

Όπως και να έχει αναμένεται ένα καυτό και συγχρόνως κουραστικό καλοκαίρι αναφορικά με το μέλλον του Κριστιάν Νομπόα, αφού δεν πέρασαν καλά-καλά τρεις μέρες από την φυγή από την χώρα μας και ήδη έχουμε διαβάσει δεκάδες σενάρια...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ