ΠΑΟΚ

Υπάρχει και άλλη πρόταση για Πρίγιοβιτς!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παρά το "not for sale" του Γιώργου Σαββίδη δεν σταματούν οι υποψήφιοι μνηστήρες για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο πρόεδρος της Ρεν, Ολιβιέ Λετάνγκ, ομολόγησε ότι παρά την επιθυμία του είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του να αποκτήσει τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Επιπλέον, ο Γιώργος Σαββίδης με μήνυμά του μέσω Instagram πριν λίγες μέρες ξεκαθάρισε: "Νot for sale".

Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για τον 27χρονο φορ των 24 γκολ σε 42 ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ, όσο περνούν οι μέρες, γίνεται ολοένα και πιο έντονο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, τουλάχιστον μία ακόμη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού έχει φτάσει στην Τούμπα. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν διαρρεύσει, δεν αποκλείεται όμως η πρόταση να μην είναι από σύλλογο της Ευρώπης, αλλά από άλλη ήπειρο.

Προφανώς δεν μπορεί κανείς να μην σκεφτεί τα προ εβδομάδων σενάρια για την Κίνα, όπως και την πρόταση που είχε ο υψηλόσωμος φορ από την ίδια χώρα (ύψους 1.500.000 ευρώ ετησίως) πριν πάρει μεταγραφή από την Λέγκια Βαρσοβίας στον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι ξένοι σύλλογοι θα έχουν απεσταλμένους στα επόμενα παιχνίδια του "Δικεφάλου" προκειμένου να δουν τον Σέρβο φορ αγωνιζόμενο.

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν… συγκινούνται απ’ όλα αυτά και έχουν αποφασίσει να πορευτούν με τον Πρίγιοβιτς μέχρι το τέλος της περιόδου, ποντάροντας στη συνέχιση της τρομερής παραγωγικότητας που έχει σε γκολ, αλλά και στο Μουντιάλ της Ρωσίας, στο οποίο θα πάρει μέρος με την φανέλα της εθνικής Σερβίας.

Εκτός κι αν έρθει πρόταση κοντά στην ρήτρα των 10.000.000 ευρώ που έχει με τον ΠΑΟΚ, οπότε, σε εκείνη την περίπτωση μπορεί για πρώτη φορά να τεθεί σοβαρά θέμα πώλησης του Πρίγιοβιτς σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ