ΠΑΟΚ

Υπάρχει "φωτιά" για ΠΑΟΚ και Ανσαριφάρντ

Υπάρχει "φωτιά" για ΠΑΟΚ και Ανσαριφάρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν ασχοληθεί με τον επιθετικό του Πανιωνίου, Καρίμ Ανσαριφάρντ εξετάζοντας (και) την περίπτωσή του όπως και άλλες από την Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει, μεταξύ άλλων παικτών από το Ελληνικό πρωτάθλημα, το όνομά του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη λίστα εκείνων που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον, όπως καταγράφηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα με σχετικό ρεπορτάζ, με την περίπτωση του Ιρανού επιθετικού να έχει απασχολήσει έντονα όσους μετέχουν σε μεταγραφικές συσκέψεις στην Μικράς Ασίας.

Αυτό που αφήνουν οι ασπρόμαυροι να εννοηθεί είναι πως δεν έχουν φτάσει το ενδιαφέρον τους στο επίπεδο της πρότασης για τον παίκτη, με τις δηλώσεις του διευθυντή ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, Νίκου Ζαμάνη, να φέρουν αρκετή συζήτηση, καθώς φαίνεται πως αρκετοί εντός ΠΑΟΚ τις εξέλαβαν ως προσπάθεια έναρξης πλειστηριασμού για τον παίκτη, κάτι που αν αντιληφθεί ο ΠΑΟΚ, δεν θα δώσει συνέχεια στο ενδιαφέρον του.

Ο Ανσαριφαρντ έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί από τη πρώτη μέρα του νέου έτους και να συνεχίσει σ' αυτή τη καριέρα του από το καλοκαίρι, κάτι που αν συμβεί, θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Πανιώνιο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανσαριφάρντ: "Καίγεται" για πώληση ο Πανιώνιος, επιφυλακτικός ο ΠΑΟΚ
Εξετάζει Μουκαντζό ο ΠΑΟΚ
MVP της14η αγωνιστικήςο Μάτος
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ