ΠΑΟΚ

Χωρίς Χαρίση και Κουλούρη στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Χαρίση και Κουλούρη στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Ηρακλή, αφήνοντας εκτός τους Χαρίση και Κουλούρη. Επανέφερε, όμως, τον Πέλκα. Ποια είναι η πιθανή ενδεκάδα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ηρακλή ολοκληρώθηκε με χαλάρωμα στη Νέα Μεσημβρία. Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε έμφαση στην τακτική κόντρα στην κλειστή άμυνα που θα παίξει ο Ηρακλής (είναι χαρακτηριστικό ότι στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ αναφέρει "το ματς αναμένεται να έχει αγωνιστικές ομοιότητες μ' εκείνο κόντρα στην Ξάνθη, η οποία περίμενε πίσω από τη μπάλα για να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόντρα επίθεση", ενώ έγινε δουλειά στα στημένα και στην λειτουργία της άμυνας έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να αποτρέψει πιθανές αντεπιθέσεις του Γηραιού.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Δημήτρης Γιαννούλης συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο, φυσικοθεραπεία και πρόγραμμα σε πισίνα.Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Πέλκας, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Τιάμ, Κάμπος, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Το αξιοσημείωτο στις επιλογές Ίβιτς (πέρα από την επιστροφή του Πέλκα στην αποστολή) είναι ότι, πέρα από τους τραυματίες Τζαβέλλα και Γιαννούλη, άφησε εκτός τους Χαρίση και Κουλούρη. Ακόμη εκτός αποστολής είναι οι: Βελλίδης, Κοροβέσης, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης και Δημητριάδης.

Με βάση όσα έχει δοκιμάσει τις τελευταίες μέρες η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Βλάνταν Ίβιτς, σε διάταξη 4-2-3-1, θα αποτελείται από τους: Γλύκο, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος και Αθανασιάδη.

Δείτε VIDEO απ' την προπόνηση:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ