ΠΑΟΚ

Χωρίς Βαρέλα και Μουλέν στο Περιστέρι

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

O Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (31/03, 17:15), απ' την οποία απουσιάζουν ο ανέτοιμος Φερνάντο Βαρέλα κι ο τραυματίας Τιμπό Μουλέν.

Με μια προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή, στην οποία ο "Δικέφαλος του βορρά" θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο (31/03, 17:15).

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έδωσε το στίγμα της, στην αναφορά της στα νέα της προπόνησης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως "ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος ν’ αφήσει στην άκρη ό,τι δεν έχει να κάνει με το αληθινό ποδόσφαιρο και ν’ ασχοληθεί με ό,τι γίνεται εντός αγωνιστικού χώρου".

Ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε κανονικά, όμως αυτή ήταν μόλις η πρώτη του προπόνηση σε φουλ ρυθμούς και προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Ο Τιμπό Μουλέν ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με τρέξιμο κι ασκήσεις με μπάλα, με αποτέλεσμα να προστεθεί και εκείνος στη λίστα των απόντων.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Βιεϊρινια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Σάχοβ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τζάλμα, Μακ, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ