ΠΑΟΚ

Χωρίς Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε κανονικά, αλλά δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ κι αυτό για να είναι πιο έτοιμος για το ματς με την Καραμπάγκ. Οι 19 "εκλεκτοί" του Βλάνταν Ίβιτς.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ (30/10, 19:30) ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε για τρίτη διαδοχική μέρα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του όμως μετά από συζητήσεις με τον Βλάνταν Ίβιτς έμεινε εκτός αποστολής, έτσι ώστε να συμπληρώσει έναν μεγαλύτερο αριθμό προπονήσεων και να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την Καραμπάκ. Ως γνωστόν, ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολόγιζε για τον αγώνα της Κυριακής τον Δημήτρη Πέλκα.

Στην 19μελή αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας, Χαρίσης, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, και τους Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά και Λέοβατς στην άμυνα (από τα δεξιά προς τα αριστερά). Στον άξονα και μπροστά από το κέντρο της άμυνας αναμένεται να βρεθούν οι Κάνιας και Τσίμιροτ, και μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ. Στα δυο άκρα της επίθεσης προβάδισμα έχουν οι Μυστακίδης και Ροντρίγκες, και για την κορυφή της επίθεσης προορίζεται ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ