ΠΑΟΚ

Xωρίς Πρίγιοβιτς στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Πρίγιοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη (8/2, 19.30). Μέσα ο Μουλέν.

Με μια προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την δεύτερη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Ο "Δικέφαλος του βορρά" θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Αθήνα εκεί που το βράδυ της Πέμπτης (19:30) θα κληθεί να υπερασπιστεί τη νίκη του με 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε για προηπτικούς λόγους εκτός αποστολής, τη στιγμή που Τιμπό Μουλέν συμπεριλήφθη για πρώτη φορά στη λίστα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης , Σιαμπάνης , Μάτος , Αζεβέδο , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Κάνιας , Μαουρίσιο , Σάχοβ, Μουλέν , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Βιεϊρίνια , Τζάλμα, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετέβη με άδεια στην Ιταλία προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις.

Τις μέρες που θα παραμείνει εκεί, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της ομάδας, θ’ ακολουθεί κανονικά το προπονητικό του πρόγραμμα σε αθλητικό κέντρο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ