ΠΑΟΚ

Χωρίς Μπερμπάτοφ η προπόνηση

Χωρίς Μπερμπάτοφ η προπόνηση
INTIME SPORTS

Με τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ να απουσιάζει από την προπόνηση εξαιτίας προβλήματος που αντιμετώπισε στην επιστροφή του από την Σόφια, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το Σάββατο (19/9) την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (video).

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ (23/9) στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κυκλοφορίας σε μικρό χώρο και πολύ τρέξιμο, με τον Πάολο Αρτίκο να ετοιμάζει τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης που αποτέλεσαν και το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης που διήρκεσε 90 λεπτά.

Οι Τζιόλης και Αθανασιάδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο, ο Τέρι 'Αντονις πρόγραμμα αποκατάστασης σε ανεβασμένους ρυθμούς, ο Γκόικο Τσίμιροτ αποθεραπεία με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ο Μαρίν Λέοβατς θεραπεία στο γυμναστήριο.

Απουσίαζε από την προπόνηση με άδεια ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Βούλγαρος επιθετικός δεν προπονήθηκε γιατί ερχόμενος από Σόφια αντιμετώπισε πρόβλημα με το αυτοκίνητό του (όχι με την πολυτελέστατη Μπέντλεϊ που έχει αλλά με άλλο όχημα) και ενημέρωσε σχετικά την ΠΑΕ. Πάντως ο Μπερμπάτοφ είναι πλέον στην Θεσσαλονίκη και την Κυριακή (20/9) θα προπονηθεί κανονικά

Μαργκαρίτα Μπερμπάτοφ: "Πίστευα ότι η ΤΣΣΚΑ θα ήταν το peak του Ντιμίταρ"!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ομολογία που έκανε η μητέρα του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ σε συνέντευξή της στην βουλγαρική δημόσια τηλεόραση. "Νόμιζα ότι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα ήταν το peak της καριέρας του". Δεν πίστευε ότι ο γιος της μπορεί να πετύχει όσο τελικά έδειξε η πορεία του γι' αυτό παραδέχθηκε ότι "ούτε στα τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε μέχρι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμη, αναφέρθηκε στο ταλέντο του στο σχέδιο και στα μελλοντικά του πλάνα όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Η Μαργαρίτα Μπερμπάτοφ μίλησε στην BHT στην εκπομπή "Πίσω από το παιχνίδι" και το Sport24.gr παρουσιάζει τα σημαντικότερα αποσπάσματα με την υποσημείωσε ότι δεν είπε κάτι ιδιαίτερο για την μεταγραφή του 34χρονου άσου στον ΠΑΟΚ (πέρα από το ότι ταξίδεψε μυστικά στην Ελλάδα για να τον δει στο πρώτου ματς με την φανέλα του Δικεφάλου).

Η καριέρα του Ντίμιταρ και η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ: "Δεν μπορούσα να ονειρευτώ ότι ο Ντιμίταρ θα μπορούσε να παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πίστευα ότι το peak της καριέρας του θα είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ έγινε σε μία τρελή νύχτα. Όταν μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι είχε ολοκληρωθεί ήταν περίπου 3.30 τα ξημερώματα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι το πρωί. Για μένα ήταν σαν να ζούσα ένα όνειρο. Στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι ο γιος μου θα έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Χωρίς Μπερμπάτοφ η προπόνηση

Το τίμημα της δόξας: "Όταν ο γιος μου ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν φυσιολογικό πως είχαμε και δύσκολες στιγμές. Κι αυτό γιατί είναι ένα πράγμα η δόξα και ένα άλλο αυτό που υπάρχει από πίσω".

Το ξεχωριστό ταλέντο του γιου της: "Ο Μίτκο δεν έδειχνε αυτά που σχεδίαζε σε κανέναν. Πιστεύω ότι μία μέρα θα κάνει έκθεση με όλα αυτά".

Τα σχέδια του όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση: "Γνωρίζει από τώρα τι θα κάνει όταν ολοκληρωθεί η καριερα του. Το ότι προωθεί την ποδοσφαιρική Ακαδημία του, σημαίνει ότι θα μείνει σ' αυτή την κατεύθυνση".

Τους φίλους του: "Ο Μίτκο, ο Στίλιαν και ο Μάρτιν Πετρόφ παρέμειναν φίλοι ως το τέλος. Ήταν άνθρωποι που τον βοήθησαν να προσαρμοστεί στην ΤΣΣΚΑ και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ".

Τον αδερφό του, Άσεν που είχε προβλήματα με τη βουλγαρική δικαιοσύνη: "Είναι καλό παιδί. Είναι πολύ σκληρό να τον συγκρίνουν με τον αδερφό του. Τώρα παίρνει μία δεύτερη άδεια προπονητή. Και έχει στραφεί σ' αυτό τον ρόλο. Ήταν μεγάλος πόνος όταν σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο, γιατί ο δικός μου στόχος ήταν να τους δω να παίζουν μαζί στην Εθνική ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ