ΠΑΟΚ

Χωρίς Μουλέν, Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έκανε αλλαγές στην αποστολή του ΠΑΟΚ με φόντο την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ, αφήνοντας εκτός για λόγους τακτικής τους Μουλέν και Ελ Καντουρί.

Με μια προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ (11/03, 19:30).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στελέχωσε την 18άδα έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στην μεγαλύτερη δυνατή "δεξαμενή" προσώπων καθώς το απουσιολόγιο είναι εδώ και λίγες ημέρες "λευκό". Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έκανε αλλαγές, αφήνοντας εκ νέου εκτός τον Τιμπό Μουλέν, αλλά και τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που μπήκε στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται απ' τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Αζεβέδο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζά, Σάχοβ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Κάμπος, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Κουλούρη.

ΟΙ "ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ PLAY OF THE MONTH ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οι τρεις παίκτες που με την ενέργειά τους άφησαν το στίγμα τους τον περασμένο μήνα, είναι οι πρώτοι που διεκδικούν το αντίστοιχο βραβείο

Μια νέα κατηγορία βραβείων ξεκινά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο να διεκδικούν το «nak play of the month» Φεβρουαρίου, με τους ασπρόμαυρους να αναφέρουν:

"Έχουμε συνηθίσει να βραβεύονται μονο τα γκολ. Εν μέρει λογικό διότι αυτά κρίνουν τους αγώνες. Από την άλλη άδικο, μιας και στα 90 λεπτά ενός αγώνα μπορούν να συμβούν δεκάδες ενέργειες, εμπνεύσεις, συνδυασμοί, αποκρούσεις που περνούν σε δεύτερη μοίρα. Γι’αυτό ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη nak Shoes αποφάσισαν να βραβεύουν και το Play of the Month.

Πρώτος ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός άσσος έβγαλε μία εξαιρετική ασίστ στον Δημήτρη Πέλκα στο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία. Μία πάσα που φαίνεται απλή αλλά δεν είναι, χωρίς να το σκεφτεί πολύ, χάρισε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο.

Χωρίς Μουλέν, Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Την σκυτάλη παίρνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια . Ο Πορτογάλος στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ ήταν απολαυστικός και οι προσπάθειες των αντιπάλων να τον αναχαιτίσουν έπεσαν στο κενό τις περισσότερες φορές. Ένα από τα θύματά του ήταν ο Ζίζιτς, ο οποίος στην φάση του 35ου λεπτού δέχθηκε μία διπλή προσποίηση από τον αρχηγό του Δικεφάλου.

Από το παιχνίδι με την ΑΕΛ έρχεται και η τρίτη φάση που θα διεκδικήσει τον τίτλο. Ο λόγος για την «ποδιά» του Μαουρίσιο στον Φατιόν. Ο παίκτης των Θεσσαλών προσπάθησε να πάρει την μπάλα από τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος βρισκόταν πάνω στην τελική γραμμή. Ο τρόπος που βρήκε ο παίκτης του Δικεφάλου για να αποφύγει τον αντίπαλό του ήταν μοναδικός σε σύλληψη και εκτέλεση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ