ΠΑΟΚ

Χωρίς μετάδοση ακόμη το Σπάρτακ - ΠΑΟΚ

Χωρίς μετάδοση ακόμη το Σπάρτακ - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ, Κίτσιου INTIME SPORTS

Απομένουν μόλις δύο ημέρες για τον αγώνα ρεβάνς ανάμεσα σε Σπάρτακ Τρνάβα και ΠΑΟΚ στη Σλοβακία, όμως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με τηλεοπτικό σταθμό για τη μετάδοση του ματς.

Την Πέμπτη (6/8) στις 21:05 ώρα Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την πρόκριση επί της Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία, μετά τη νίκη του με 1-0 στην Τούμπα. Ωστόσο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι οπαδοί της ομάδας να μην έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ομάδας του Τούντορ.

Αυτό διότι οι Σλοβάκοι δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό για τα δικαιώματα της μετάδοσης. Ο ΠΑΟΚ βέβαια δεν εμπλέκεται στη διαδικασία, αλλά εφόσον δεν επέλθει συμφωνία με κανάλι της Σλοβακίας για τη Σπάρτακ Τρνάβα, ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί ούτε στην Ελλάδα, αν δεν υπάρξει κάλυψη.

Αναμένεται να φανεί εάν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα την αυριανή ημέρα, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ όπως είναι λογικό να αγωνιούν για το αν θα μπορέσουν να δουν την αναμέτρηση.

Νομπόα: "Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ"

Το instagram χρησιμοποίησε ο Κριστιάν Νομπόα για να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος μέσος από το Εκουαδόρ αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο και συνεχίζει την καριέρα του στη Ροστόφ της Ρωσίας. Ωστόσο, αρκετές ημέρες μετά την πώλησή του, θέλησε να ευχαριστήσει το σύλλογο, στέλνοντας και τις ευχές του.

Έγραψε λοιπόν στο instagram, σε ανάρτηση φωτογραφίας του με τα "ασπρόμαυρα", πως ήταν τιμή του κι ευχαρίστηση που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας... για πάντα ΠΑΟΚ! Πιο συγκεκριμένα αναφέρει : "Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για όλα. Ήταν τιμή και ευχαρίστηση το να παίζω στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚάραα!! Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ