ΠΑΟΚ

Χωρίς Μάτος η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Χωρίς Μάτος η προπόνηση του ΠΑΟΚ
Μάτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μπίσεσβαρ, Τζάλμα Κάμπος, Μυστακίδης και Κρέσπο συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (12/10), ενώ αντίθετα ο Λέο Μάτος απουσίασε για οικογενειακούς λόγους.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε με ικανοποίηση το απουσιολόγιο του να είναι κενό το απόγευμα της Τετάρτης (12/10) και δούλεψε με όλους τους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Λέο Μάτος που δεν έδωσε το παρών στη Μεσημβρία λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην επιθετική ανάπτυξη μέσω κυκλοφορίας της μπάλας τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα, καθώς και στη συνολική τακτική συμπεριφορά.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ ήταν ότι ο Χοσέ Κρέσπο, ο Γιάννης Μυστακίδης, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκαν κανονικά. O Γιώργος Τζαβέλλας ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο και ειδική αγωγή.

Την Πέμπτη (13/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Δείτε το VIDEO:

Ευρεία νίκη της Σλόβαν στο Κύπελλο

Μία από τις αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο Europa League, η Σλόβαν Λίμπερετς πέτυχε ευρεία νίκη στο πλαίσιο του Κυπέλλου Τσεχίας. Επιβλήθηκε της Πίσεκ εκτός έδρας με 5-1. Στο 10' ο Μάρκοβιτς έκανε το 0-1 και στο 13' ο Ντα Σίλβα πέτυχε το 0-2. Στο 20' μείωσαν οι γηπεδούχοι, όμως το πρώτο ημίχρονο έληξε με 1-4 με γκολ των Καραφιάτ στο 37΄ και Ναβρατίλ στις καθυστερήσεις. Το τελικό 1-5 σημείωσε στο 55' ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ, ο Μάρκοβιτς

Η σύνθεση της Σλόβαν Λίμπερετς: Χλάντσκι, Νιτριάνσκι, Καραφιάτ, Κουμπίσκιν, Μπάρτοσακ, Νάβρατιλ, Σικένικ (71΄ Λέσνιακ), Σέβτσικ (71΄ Μπλάχα), Βουτς (26΄ Χάντατσκοκ), Μάρκοβιτς, Ντα Σίλβα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ