ΠΑΟΚ

Χωρίς Κρέσπο με Πλατανιά ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Κρέσπο MOTIONTEAM

Ο Χοσέ Κρέσπο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με την Ξάνθη και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική στο τελευταίο ματς Πρωταθλήματος. Στο όριο άλλοι έξι, μεγαλύτερος ο κίνδυνος για Πρίγιοβιτς

Ενα ξεχωριστό κεφάλαιο στην προετοιμασία των δύο τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ είναι οι κίτρινες κάρτες. Υπάρχουν έξι παίκτες που βρίσκονται στο όριο (μάλιστα ο ένας από αυτούς για 7 κίτρινες που σημαίνει ότι θα χάσει δύο αγωνιστικές αν "κιτρινιστεί") και ένας που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και δεν θα παίξει με τον Πλατανιά.

Ας αρχίσουμε με τον τιμωρημένο, τον Χοσέ Κρέσπο που κόντρα στην Ξάνθη συμπλήρωσε... καρέ κίτρινων καρτών (οι άλλες τρεις στα ματς με ΑΕΚ, Γιάννινα στην Τούμπα και Απόλλωνα στη Ριζούπολη) και, απόλυτα λογικά, ο Λουτσέσκου προτίμησε να τον έχει στη διάθεσή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και να στερηθεί τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

Από 'κει και πέρα, ο Πρίγιοβιτς έχει έξι κίτρινες κι αν δεχθεί μία ακόμη την Κυριακή θα εκτίσει μία αγωνιστική και την επόμενη σεζόν, ενώ αν αυτό συμβεί με τον Πλατανιά θα χάσει δύο ματς στο νέο πρωτάθλημα.

Στο όριο (για τέσσερις κάρτες και μία αγωνιστική τιμωρίας) βρίσκονται και οι Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός και Κάνιας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ