ΠΑΟΚ

Χωρίς Κρέσπο και Κάμπος με ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΒΑΡΕΛΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΒΑΡΕΛΑ ICON

ΟΙ Τζάλμα Κάμπος και Χοσέ Κρέσπο τέθηκαν νοκ άουτ για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (24/9, 16:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών ο Τζάλμα Κάμπος (ενόχληση στον τέντονα του προσαγωγού) και ο Χοσέ Κρέσπο (διάστρεμμα), με αποτέλεσμα την Παρασκευή (22/9) ο μεν Ανγκολέζος να κάνει ατομικό πρόγραμμα και ο δε Ισπανός να μείνει στην πισίνα και να κάνει θεραπεία και έτσι τέθηκαν εκτός διάθεσης Λουτσέσκου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή.

Ειδικότερα για τον έμπειρο αμυντικό αύριο αναμένεται να διαπιστωθεί οριστικά το διάστημα απουσίας του. Η προπόνηση έγινε για πρώτη φορά σε χαμηλές θερμοκρασίες και με αρκετό αέρα και ο κόουτς του ΠΑΟΚ αφιέρωσε το απόγευμα στον τομέα της τακτικής.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους παίκτες πάνω στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού της Κυριακής, με έμφαση στους αυτοματισμούς και στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας. Στο ιατρικό δελτίο, οι Κάμπος και Κρέσπο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τέλος ο Ντοριάν Λεβέκ δούλεψε στην φυσική κατάσταση και την μυϊκή ενδυνάμωση.Το Σάββατο (23/9) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία στις 18:00.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ