ΠΑΟΚ

Χωρίς Κάνιας στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Κάνιας δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ποιοι είναι οι 20 παίκτες που διάλεξε ο Ίβιτς (VIDEO)

Με προπόνηση αφιερωμένη στην τακτική όπου έγινε στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να αφήσει εκτός της 20μελούς αποστολής, εκτός του τιμωρημένου Λέοβατς (θα απουσιάσει και από το ματς με την Κέρκυρα, αφού έχει συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες), τον Χοσέ Κάνιας που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αποκατάστασή του. Εκτός έμειναν ακόμη ο μακροχρόνια τραυματίας Μυστακίδης, οι Χαρίσης, Χατζηισαΐας και ο νεαρός τερματοφύλακας Σιαμπάνης

Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Χανιά είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Κίτσιου, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ