ΠΑΟΚ

Χωρίς Κάμπος κόντρα στον Πανιώνιο

Χωρίς Κάμπος κόντρα στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (06/11, 17:15), με τους Δημήτρη Πέλκα και Τζάλμα Κάμπος να μένουν εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Με μια προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στο οποίο ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (06/11, 17:15).

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον Τζάλμα Κάμπος, καθώς και τον Δημήτρη Πέλκα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσε.

Ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να συμπεριλάβει 20 παίκτες στην αποστολή, κάτι που σημαίνει πως δυο εξ’ όσων ταξιδέψουν με προορισμό την Αθήνα, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Κυριακής από τα επίσημα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Τιάμ, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης, Κουλούρης. Ο Ίβιτς "έκοψε"τους Βελλίδη, Γιαννούλη, Κοροβέση, τρεις παίκτες που βρίσκονται συχνά στην συγκεκριμένη "λίστα".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα που παρέταξε στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο την Καραμπάχ, με τους Κρέσπο, Σάχοφ και Χαρίση να αγωνίζονται αντί των Βαρέλα, Μπίσεσβαρ και Τσίμιροτ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ