ΠΑΟΚ

Χωρίς Κάμπος και Χατζηισαΐα στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί την Παρασκευή (22/6) για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας με τους Κάμπος και Χατζηισαΐα. Τι γίνεται με Ζαμπά.

Επί Ολλανδικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Χορστ θα συνεχιστεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά πετάει το πρωί της Παρασκευής (22/6) για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί οδικώς θα πάει στην ολλανδική πόλη.

Με την αποστολή δεν θα ταξιδέψουν σίγουρα οι Τζάλμα Κάμπος και Δημήτρης Χατζηισαΐας για διαφορετικούς λόγους.

Ο πρώτος είναι προ των πυλών της εξόδου από την Τούμπα, ενώ ο δεύτερο είχε τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε αυτό οι δύο τους συζήτησαν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση του Έλληνα στόπερ και προτιμήθηκε από την στιγμή που θα είναι έκτος στόπερ στο ρόστερ να αναζητήσει αλλού την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ήδη, ο Ατρόμητος θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του τον Δημήτρη Χατζηισαΐα και αναμένεται να τον ζητήσει εκ νέου δανεικό.

Σε ό,τι αφορά τον Ζαμπά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ: "Οι προβολείς της Τούμπας έσβησαν, ο εξοπλισμός φορτώθηκε στα ειδικά μεταλλικά κουτιά κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος ν’ αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος πάει πιο νωρίς από ποτέ στο… ορμητήριό του, δεδομένου ότι ο χρόνος για την πρώτη πρόκληση της σεζόν έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου από τις δύο πρώτες μέρες προπονήσεων έδειξε πως η φιλοσοφία του συνδυάζει τη σκληρή δουλειά στη φυσική κατάσταση με τη δουλειά στην τακτική και την αγωνιστική νοοτροπία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στο Χορστ όπου ο ΠΑΟΚ θα καταλύσει στις εγκαταστάσεις του ParkHotel θα έχει μαζί του τους: Γλύκο , Πασχαλάκη , Ρέι , Σιαμπάνη , Κρέσπο , Βαρέλα , Μαλεζά , Χατσερίντι , Μιχόγεβιτς , Βιεϊρίνια , Λεβέκ , Μάτος , Κίτσιου , Χαρίση , Μουλέν , Μαουρίσιο , Κάνιας , Μπαλογιάννη, Σάκχοφ , Λάμπρου , Ενρίκε , Λημνιό , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Πέλκα , Μυστακίδη , Κουλούρη .

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής (22.06) με πτήση για το Ντίσελντορφ κι έπειτα θα μεταβεί οδικώς στο Χορστ".

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ