ΠΑΟΚ

Χωρίς Γλύκο και Περέιρα στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Γλύκο και Περέιρα στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς έβγαλε από την Παρασκευή την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και στους 21 εκλεκτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι Γλύκος και Περέιρα που έχουν πρόβλημα τραυματισμού.

Πρωτοτύπησε ο Βλάνταν Ίβιτς και ανακοίνωσε αποστολή για Λεωφόρο δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (4/12, 19:30). Σ' αυτή δεν συμπεριέλαβε τον Παναγιώτη Γλύκο και τον Φακούντο Περέιρα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης, ωστόσο, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Ο Περέιρα αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα και για προληπτικούς λόγους δεν συμπεριλήφθηκε στους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Βλάνταν Ίβιτς.Η προπόνηση της Παρασκευής (2/12) περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας της μπάλας και transition games με στόχευση, την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Οι 21 παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Μπρκιτς, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Κάμπος, Ροντρίγκες

To Σάββατο (3/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ