ΠΑΟΚ

Χωρίς έντεκα παίκτες ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ

Χωρίς έντεκα παίκτες ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ
ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φουλ του ροτέισον από τον Βλάνταν Ίβιτς στην πρεμιέρα του Κυπέλλου, καθώς άφησε έντεκα ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΛ, την Τετάρτη (26/10, 17.15).

Τα διαδοχικά παιχνίδια που δίνει ο ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα, οδήγησαν τον Βλάνταν Ίβιτς στην απόφαση να αφήσει σχεδόν τη... μισή ομάδα εκτός αποστολής για την πρεμιέρα του Κυπέλλου με την ΑΕΛ (26/10, 17.15) στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, εκτός των τεσσάρων τραυματιών (Τζαβέλλας, Λέοβατς. Σάχοβ και Πέλκας), ο Σέρβος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Γλύκο, Βελλίδη, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδη.

Αντί του Βελλίδη προτιμήθηκε να είναι ως δεύτερος τερματοφύλακας ο νεαρός Σιαμπάνης λόγω και του κανονισμού της ΕΠΟ για τα ματς Κυπέλλου. Ο Σάχοβ, παρότι είχε ρεπό, βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία για να κάνει αποθεραπεία στην ποδοκνημική. Ο Μάριν Λέοβατς , όπως διαπιστώθηκε από τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έχει ένα μικροπρόβλημα στους προσαγωγούς δεξιά κι έπειτα από απόφαση του ιατρικού και του τεχνικού τιμ μετέβη αυθημερόν στη Γερμανία για μια ειδική θεραπεία.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε έντονο πρόγραμμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης και έκανε λειτουργικά τεστ προκειμένου να φανεί αν είναι έτοιμος ιατρικά. Η αντίδρασή του ήταν πολύ ικανοποιητική και γίνεται προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς της επόμενης αγωνιστικής, με την ΑΕΚ στις 30 του μήνα.

Στην αποστολή για την πρεμιέρα του Κυπέλλου είναι οι: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Κοροβέσης, Κίτσιου, Δημητριάδης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ. Χαρίσης, Τσίμιροτ, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Περέιρα, Τιάμ, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μυστακίδης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ