ΠΑΟΚ

Χωρίς Αθανασιάδη και Πέλκα με Ντίναμο Τιφλίδας

Χωρίς Αθανασιάδη και Πέλκα με Ντίναμο Τιφλίδας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ίβιτς προστατεύει τον Στέφανο Αθανασιάδη λόγω ενοχλήσεων στη μέση ενώ δεν πήρε στην αποστολή για το ματς με την Ντίναμο Τιφλίδας ξανά τον Δημήτρης Πέλκα αλλά και τον Ζάιρο.

Εγινε γνωστή η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ντίναμο Τιφλίδας και εκτός αυτής είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης. Μπορεί να γυμνάστηκε κανονικά ωστόσο σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ επειδή εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση, προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται για πρώτη φορά ο Φερνάντο Βαρέλα ενώ στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης είναι οι Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Τζάλμα, Ροντρίγκες, Περέιρα και Κουλούρης.

Θυμίζουμε πως γυμνάζονται μόνοι τους οι Τζιόλης, Σκόνδρας, Χατζηισαΐας και Αντονις ενώ ο Σάμπο είναι κοντά στην Μπειτάρ για να μετακομίσει εκεί. Σε σχέση με την λίστα των 27 παικτών που δηλώθηκαν στην UEFA από τον ΠΑΟΚ, για το ματς με την Ντιναμό εκτός είναι οι Τζιόλης, Ζάιρο, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Αθανασιάδης, Κοροβέσης, Πέλκας, Πούγγουρας και Σιαμπάνης.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ