ΠΑΟΚ

Χτύπημα στον κοιλιακό για Γλύκο

Χτύπημα στον κοιλιακό για Γλύκο
Γλύκος INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος διαπιστώθηκε πως έχει χτύπημα στον πλάγιο κοιλιακό και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία τριών εβδομάδων.

Ο Παναγιώτης Γλύκος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υποβλήθηκε χθες σε εξέταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και διαπιστώθηκε πως έχει χτύπημα στον πλάγιο κοιλιακό (όχι κάταγμα). Η πρώτη εκτίμηση σχετικά με το πρόβλημα του Έλληνα τερματοφύλακα κάνει λόγο για απουσία τριών εβδομάδων από την αγωνιστική δράση. Μετά το τέλος της προπόνησης του "Δικεφάλου" θα υπάρχει πληρέστερη ενημέρωση για το θέμα του Γλύκου.

Ο Μιγκέλ Βίτορ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα με δηλώσεις του στη NOVA, ωστόσο, τόνισε πως ο "Δικέφαλος" παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος και πρέπει να παλέψει για να το διατηρήσει. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ: Είναι απογοητευτικό αυτό που κάναμε σήμερα. Ήμασταν κακοί σε κάθε αντίδρασή μας. Κάναμε πολλά λάθη, ήταν μία ακόμη ήττα μακριά από την έδρα μας Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και όσους περίμεναν κάτι καλύτερο από εμάς. Να μάθουμε από τα λάθη για να είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια".

Για τις κακές επιδόσεις στην άμυνα: "Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι συμβαίνει. Κάνουμε επίθεση και άμυνα σαν ομάδα, όλοι μαζί. Και στα λάθη είμαστε μαζί. Εμείς δουλεύουμε όπως και στην αρχή της σεζόν δεν θα μας βγαίνουν κάποια πράγματα και δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση γι' αυτό".

Για το μήνυμα που στέλνει στον ΠΑΟΚ η ήττα στα Γιάννινα: "Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Αυτό που κάναμε δεν ήταν αρκετό. Πρέπει α βελτιωθούμε. Κάνουμε πολλά λάθη τελευταία και πρέπει να τα μειώσουμε. Είμαστε, όμως, ακόμη στην πρώτη θέση και πρέπει να παλέψουμε για να μείνουμε εκεί στα επόμενα ματς".

Τρέξιμο στην Νέα Μεσημβρία ο Παπαγιαννόπουλος

Στην Νέα Μεσημβρία βρέθηκε την Παρασκευή ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ασιρίσκα, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έκανε τρέξιμο και τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του "Δικεφάλου". Ο Ελληνας αμυντικός από τις αρχές Γενάρη θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των "ασπρόμαυρων". Θυμίζουμε πως ο Παπαγιαννόπουλος πέρασε με επιτυχία την δοκιμή του στις προπονήσεις της ομάδας και αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ