ΠΑΟΚ

Χρώμα ΠΑΟΚ στο clasico!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Πέλκας, Λημνιός, Κουλούρης και Δεληγιαννίδης πάνε στην Μαδρίτη για να δούνε από κοντά τη "μάχη" Ρεάλ-Μπαρτσελόνα. Πώς βοήθησε η σχέση Βιεϊρίνια-Ασένσιο.

Μπορεί να έχουν πάρει άδεια-όπως και οι συμπαίκτες τους-από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για οκτώ μέρες, όμως δεν πρόκειται να απαρνηθούν το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για το "κουαρτέτο" των νεαρών του ΠΑΟΚ, τους Δημήτρηδες Πέλκα και Λημνιό, τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και τον Ευθύμη Κουλούρη.

Οι τέσσερις τους θα βρεθούν όλοι στο clasico ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα που θα διεξαχθεί στο "Μπερναμπέου" (23/12, 14.00 ώρα Ελλάδας).

Οι τέσσερις νεαροί του ΠΑΟΚ θα ζήσουν το... σεμινάριο υψηλού ποδοσφαίρου από προνομιακές θέσεις και φρόντισε γι' αυτό ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου τους εξασφάλισε εισιτήρια, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μέσω γνωριμίας έχει με τον Μάρκο Ασένσιο.

Όπως και να 'χει, το σίγουρο είναι ότι και οι τέσσερις παίκτες θα έχουν πολλά να διηγηθούν τις επόμενες μέρες στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συμπαίκτες τους και όλοι μαζί να βάλουν στόχο να πάνε την επόμενη φορά ως αντίπαλοι της Ρεάλ στο Μπερναμπέου.

Χρώμα ΠΑΟΚ στο clasico!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ