ΠΑΟΚ

Χριστόπουλος: "Εξαιρετικός ο Ζοζούλια, πολυτέλεια για την Ελλάδα"

Χριστόπουλος: "Εξαιρετικός ο Ζοζούλια, πολυτέλεια για την Ελλάδα"

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αποθεώνει τον Ρομάν Ζοζούλια και τον κατατάσσει στους τρεις κορυφαίους Ουκρανούς παίκτες σήμερα, μαζί με Γιαρμολένκο και Κονοπλιάνκα.

Ο Ρομάν Ζοζούλια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει απόλυτα το θέμα.

Για τον Ουκρανό επιθετικό, μίλησε στο "Metropolis 95.5" ο Γιάννης Χριστόπουλος που δούλεψε στην Ουκρανία και κυριολεκτικά τον αποθέωσε.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για τον Ζοζούλια: "Τον γνωρίζω, παίξαμε και αντίπαλοι. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, από τα μεγαλύτερα ονόματα του ουκρανικού ποδοσφαίρου. Μαζί με τους Γιαρμολένκο και Κονοπλιάνκα είναι οι τρεις κορυφαίοι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή του ουκρανικού ποδοσφαίρου".

Για το αγωνιστικό προφίλ του Ζοζούλια: "Είναι ένας παίκτης που παίζει πολύ για την ομάδα. Έχει καλά χαρακτηριστικά σε πολλές παραμέτρους. Παίζει και με την πλάτη και με μέτωπο, είναι καλός τεχνικά, έχει το γκολ, είναι μαχητικός, μπορεί να γίνει διεισδυτικός αν παίξει στα πλάγια, έχει και την ταχύτητα. Είναι ένας καλός παίκτης και εξεπλάγην που άκουσα ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι απλά ένα καλό όνομα, αλλά πραγματικά ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αν είναι καλά και στην υγεία του τότε θα είναι μια σπουδαία μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ".

Για το αν μπορεί να τον επηρεάσει ο πρόσφατος τραυματισμός του: "Έχει αγωνιστεί και ως βασικός στο Euro και δείχνει ότι έχει επανέλθει. Θα μπορούσε να παίξει και σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Είναι πολυτέλεια για την Ελλάδα".

Για τους Μάτος και Σάχοβ: "Γνωρίζω τον Μάτος, είναι ένας παίκτης με υψηλά στάνταρ, αν και δεν ήταν καθοριστικός παίκτης στην ομάδα του. Έχει καλή ταχύτητα, είναι ένας φουλ μπακ και γενικά καλός παίκτης. Τον Σάχοβ δεν τον θυμάμαι".

Για το Euro: "Όλοι συμφωνούν ότι δεν παρακολουθούμε ποιοτικό Euro. Και προπονητικά δεν παρακολουθούμε σπουδαίο τουρνουά. Με εξαίρεση ομάδες που μπορούν να δημιουργήσουν, οι άλλες παίζουν κυρίως αμυντικά και οι μεγάλες ομάδες δεν μπορούν να διασπάσουν τις κλειστές άμυνες. Όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε δύο ποιοτικές ομάδες εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, όπως η μαχητική και αποτελεσματική Λέστερ κατάφερε να υποσκελίσει μεγάλα ρόστερ και σε μπάτζετ και σε ποιότητα και πήρε το πρωτάθλημα στην Αγγλία, το ίδιο συμβαίνει και στο Euro. Βλέπουμε ομάδες με μικρά μπάτζετ αλλά μαχητικούς παίκτες να προχωρούν. Δεν είναι ωραίο για το θέαμα αυτό, όμως λέει πολλά για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ