ΠΑΟΚ

Χορηγός ξανά στη Ροστόφ ο Σαββίδης

Χορηγός ξανά στη Ροστόφ ο Σαββίδης
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υποδιοικητής της περιοχής του Ροστόφ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας της ομάδας με τον όμιλο "Agrocom" του Ιβάν Σαββίδη.

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει γνωστή η απόφαση της διακοπής χορηγίας του ομίλου "Agrocom" του Ιβάν Σαββίδη προς την ομάδα της Ροστόφ. Όπως, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε ενοχληθεί από το γεγονός ότι δεν διαφημιζόταν η εταιρία του στη φανέλα της ομάδας στα ματς του Champions League.

Απ’ ότι φαίνεται, όμως, υπάρχει επαναπροσέγγιση του Σαββίδη από τους ανθρώπους της ομάδας και της κυβέρνησης του Ροστόφ, προκειμένου να ενεργοποιήσει εκ νέου τη χορηγία. Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του στη Ρωσία, ο υποδιοικητής της περιοχής του Ροστόφ, Ίγκορ Γκούσκοφ.

Εξήγησε ότι στα ματς του Champions League δεν επιτρέπει να υπάρχουν στις φανέλες των ομάδων λογότυπα χορηγών από άλλη διοργάνωση και πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι θα βρούμε τη σωστή προσέγγιση και στον δεύτερο μισό της σεζόν θα επιστρέψει η χορηγία της εταιρίας «Agrocom» στη Ροστόφ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ