ΠΑΟΚ

Χοντρό επεισόδιο Μίκου-Σαντοβάλ

Χοντρό επεισόδιο Μίκου-Σαντοβάλ

Την ώρα που υπάρχει έντονη φημολογία ότι στο τελευταίο ταξίδι του ο Λούμπος Μίχελ πέρασε και από την Ισπανία, ο Μίκου, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει στο φινάλε των μεταγραφών, κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με τον προπονητή του στη Ράγιο.

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ έκανε προσπάθεια να πάρει τον Μίκου από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όμως οι παράλογες απαιτήσεις των Ισπανών (ήθελαν ένα ποσό κοντά στη ρήτρα των 6.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βενεζουελάνου, παρότι αυτό λήγει σε έναν χρόνο) οδήγησαν σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία αποδεικνύουν ότι το έδαφος για τον ΠΑΟΚ ενόψει Γενάρη είναι αρκετό πρόσφορο.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή "El Larguero" στο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadenaser" αποκάλυψε χθες ένα πολύ χοντρό επεισόδιο μεταξύ του Μίκου και του προπονητή του στη Ράγιο, Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ την περασμένη Κυριακή.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Αλμερία (η Ράγιο είναι ουραγός στη βαθμολογία της Σεγούντα Ντιβιζιόν με έναν μόλις βαθμό σε τρία ματς) και ο Μίκου με τον Σαντοβάλ είχαν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους που κατέληξε σε απειλητική κίνηση του προπονητή της Ράγιο σε βάρος του 31χρονου Βενεζουελάνου.

Οι παίκτες της ομάδας είδαν με έκπληξη τον Σαντοβάλ να απλώνει χέρι στον Μίκου και ο αρχηγός της ομάδας, Ρομπέρτο Τρασόρας παρενέβη για χωρίσει τους δύο άνδρες. Μάλιστα, τα άκουσε από τον Σαντοβάλ που φώναζε σε έξαλλη κατάσταση: "Είσαι ένας γ@μ...ος αρχηγός. Σταμάτα να υπερασπίζεσαι τον φίλο σου και κάτσε με τους συμπαίκτες σου".

Το συμβάν δείχνει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη σχέση του Μίκου με την Βαγιεκάνο και φέρνει τον 31χρονο φορ ακόμη πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου και ενδεχομένως πιο κοντά στην... Τούμπα.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες ο Μίκου είχε δηλώσει ότι ο κύκλος του στη Βαγιεκάνο έχει κλείσει, με αποτέλεσμα, λίγες μέρες μετά, σε παιχνίδι της ομάδας να ακουστεί από την κερκίδα σύνθημα σε βάρος του ("φύγε, Μίκου").

Το ταξίδι Μίχελ που ιντριγκάρει

Το παραπάνω σκηνικό, σε συνδυασμό με την έντονη φημολογία που υπάρχει ότι ένας από τους σταθμούς στο προ ημερών ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στην Ευρώπη ήταν και η Ισπανία, ίσως αποτελούν προμήνυμα ότι ο ΠΑΟΚ κινηθεί τον Γενάρη για να αποκτήσει τον Μίκου, με τις απαιτήσεις πλέον της Ράγιο να πέφτουν αισθητά.

Θυμίζουμε ότι ΠΑΟΚ και Μίκου είχαν έρθει σε συμφωνία όταν ο Μιχελ προσπάθησε να πετύχει συμφωνία με την διοίκηση της Ράγιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ