ΠΑΟΚ

Χοντρή κόντρα Ιβάν Σαββίδη-Μπερντέγιεφ

Χοντρή κόντρα Ιβάν Σαββίδη-Μπερντέγιεφ
Μίχελ Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κούρμπαν Μπερντέγιεφ χώρισε με τη Ροστόφ δηλώνοντας "δεν θέλω να ξαναδώ τον Ιβάν Σαββίδη" και ο μεγάλος χορηγός της ρωσικής ομάδας απάντησε με βολές ότι ο 63χρονος τεχνικός υποκινούσε απεργίες των παικτών και ότι τα έκανε όλα για να πάει στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Μπορεί η Ροστόφ να έκανε την έκπληξη και να απέκλεισε την Άντερλεχτ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, έχοντας πλέον μπροστά της τα παιχνίδια με τον Άγιαξ, όμως οι δρόμοι της με τον προπονητή της Κούρμπαν Μπερντέγιεφ χώρισαν.

Μάλιστα, ο 63χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις δηλώνοντας μεταξύ άλλων "μετά την τελευταία συνάντηση μου με τον Σαββίδη (σ.σ. είναι ο μεγάλος χορηγός της Ροστόφ) αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει για μένα" κατηγορώντας τον ευθέως ότι αυτός ευθύνεται γοα την απομάκρυνσή του.

Η απάντηση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ήρθε οργισμένη. Έκανε γνωστό ότι σκέφτεται να μηνύσει τον Μπερντέγιεφ για δυσφήμηση ενώ δήλωσε σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Μπερντέγιεφ μίλησε με αυτόν τον τρόπο για να "δικαιολογήσει" την απόφασή του να πάει στη Σπαρτάκ Μόσχας:

'Μετά το τελευταίο ραντεβού δήλωσα ότι ο Μπερντέγιεφ έπρεπε να συζητήσει με τον κυβερνήτη του Ροστόφ (ασκεί διοίκηση στην ομάδα της πόλης) και να διαπραγματευτεί την παραμονή του. Αυτός επέλεξε να λειτουργήσει έτσι για να δικαιολογήσει την αποχώρησή του"σημείωσε ο Σαββίδης.

Ο Σαββίδης κατηγόρησε από την πλευρά του τον Μπερντέγιεφ ότι ζητούσε συνεχώς περισσότερα χρήματα, υποκινούσε τους παίκτες να κατεβαίνουν σε απεργίες και τόνισε ότι το 2003 που ήταν ιδιοκτήτης της Ροστόφ ήθελε να τον πάρει στην ομάδα και ακόμη ότι δεν έχει μιλήσει συνολικά ποτέ μαζί του πάνω από μία, μιάμιση ώρα.

Τέλος, αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να τον φέρει στον ΠΑΟΚ, αλλά έκανε πίσω λόγω του ότι είναι Μουσουλμάνος και δεν ήθελε να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της ορθόδοξης κοινότητας της διασποράς

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ