ΠΑΟΚ

Χίλιεμαρκ και άλλοι τρεις

Danny of Zenit St. Petersburg, centre,  fights for the ball with Oscar Hiljemark,from PSV Eindhoven, during the first leg of the round of 32 Europa League match between PSV Eindhoven and Zenith St. Petersburg, at Philips stadium, in Eindhoven, Netherlands, Thursday Feb. 19, 2015. (AP Photo/Ermindo Armino)
(AP Photo/Ermindo Armino) AP

Πώς ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση παίκτη για τη θέση "6". Οι απαιτήσεις της Τζένοα και του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, αλλά και οι υπόλοιπες περιπτώσεις στη λίστα. Ανακοινλωνεται ο Ελ Καντουρί για 3+1 χρόνια.

Ο 25χρονος Σουηδός, Όσκαρ Χίλιεμαρκ είναι μία από τις περιπτώσεις μέσων για τις οποίες ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για να καλύψει την θέση "6". Το Sport24.gr αποκάλυψε χθες τις κρούσεις της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ στην Τζένοα και σήμερα έρχεται να προσθέσει νέα στοιχεία στα ρεπορτάζ.

Αυτά είναι τα εξής:

-Η Τζένοα ζητά ποσό μεγαλύτερο από το 1,3 εκατ. ευρώ που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Έμπολι για την αγορά των δικαιωμάτων του Ελ Καντουρί, απαίτηση που ξεπερνά κατά πολύ τα χρήματα που θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι η Τζένοα είχε αποκτήσει τον Χίλιεμαρκ από την Παλέρμο τον Ιανουάριο. Τότε έδωσε 300.000 ευρώ και άλλα 2,5 εκατ. ευρώ στις αρχές του καλοκαιριού.

-Ο Χίλιεμαρκ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Τζένοα) θέλει ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου στις 700.000 ευρώ, απόλυτα βατό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.

-Η περίπτωση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ δεν είναι η μοναδική στη λίστα. Υπάρχουν και άλλες τρεις που συμπληρώνουν το τελικό καρέ υποψηφίων. Και πιθανόν μέσα σ' αυτές να υπάρχει κάποιοα που βρίσκεται πιο ψηλα στα θέλω του ΠΑΟΚ.

Τόσο για τη μεταγραφή μέσου, όσο και την υπόθεση του στόπερ τα πάντα θα κριθούν σε σύσκεψη που θα έχει ο Ιβάν Σαββίδης με τον Λούμπος Μίχλε και τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι-ρεβάνς με την Έστερσουντ.

Υπογράφει για 3+1 χρόνια ο Ελ Καντουρί

Εξάλλου, σήμερα θα γίνει η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ελ Καντουρί. Χθες, ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά και η απαραίτητη ανταλλαγή εγγρλαφων και ο Μαροκινός, έχοντας περάσει και από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογρ΄.αψει συμβόλαιο συνεραγσίας έως το 2020 με δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο από πλευράς ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ