ΠΑΟΚ

Χάβος: "Μπορούσαμε κι άλλα γκολ"

Χάβος: "Μπορούσαμε κι άλλα γκολ"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Ηρακλή, σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο, ο οποίος έστειλε και το μήνυμα του στην Ντιναμό ενόψει του αγώνα της Τετάρτης

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Ηρακλή και την συνολική εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός του "δικεφάλου του βορρά" στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους ανθρώπους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Χάβος:

" Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή μας, αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα".

Για το ότι χρησιμοποίησε δύο αμυντικούς: "Ο σχηματισμός επιλέγεται με βάση τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας".

Για τη συμμετοχή του Βιτόλο παρά τον τραυματισμό του: " Έκανα μία συζήτηση με τον παίκτη μου έδωσε το ΟΚ για να τον χρησιμοποιήσω και είναι άξιος συγχαρητηρίων".

Για τον αγώνα με τη Ντιναμό: " Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είναι πρόκληση για όλους και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε και εκεί καλά".

Για τους τραυματισμούς των Ίβιτς και Λίνο: " Για τον Ίβιτς δεν ξέρω ακόμη να σας πω. Θα δούμε αύριο και την Δευτέρα. Ο Λίνο επανήλθε και έκανε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα αποκτήσει και τον ρυθμό που πρέπει να έχει".

Για την εμφάνιση του Αθανασιάδη και αν αισθάνεται δικαιωμένος: " Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Ξέρω τι παίκτης είναι ο Κλάους. Δουλεύει πολύ. Άξιζε την ευκαιρία που πήρε και πολλά μπράβο του γιατί ήταν πολύ καλός".

Για την χρησιμοποίηση του Χαλκιά αντί του Κρέσιτς: " Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για διεθνή τερματοφύλακα. Αυτή ήταν η επιλογή μου. Θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει. Δεν έχω παράπονο από τον Κρέσιτς".

Για τις "προκλήσεις" των ανθρώπων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: " Το μόνο που θέλω να τους πω είναι ότι θα τα πούμε την Τετάρτη".

Για τους Σαβίνι και Σνάουτσνερ: " Όσοι είναι στη διάθεση της ομάδας μας παίρνουν τις ευκαιρίες που μπορούν να πάρουν. Όσοι παίκτες υπάρχουν στο ρόστερ, πρέπει να υπολογίζονται κανονικά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ