ΠΑΟΚ

Χατζηισαΐας: "Πλέον η ομάδα δείχνει πιο φρέσκια"

Χατζηισαΐας: "Πλέον η ομάδα δείχνει πιο φρέσκια"
Χατζηισαΐας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του ΠΑΟΚ το διάστημα που είναι προπονητής ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας.

Για αρκετά θέματα καθώς και για τον Βλάνταν Ιβιτς μίλησε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας στο Αθλητικό Μετρόπολις. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ".

Για το αν είναι εφικτή η έξοδος στο Champions League: " Πιστεύω στα πλέι οφ θα πάνε όλα καλά. Θα μπούμε πλέι οφ και εκεί θα πάνε όλα καλά".

Για τον τραυματισμό του: "Εγώ γενικά δεν είχα τραυματισμούς. Είναι ο πρώτος μου τραυματισμός. Μπήκα γρήγορα στην ομάδα. Είχαμε πίεση στην ομάδα λόγω των πολλών παιχνιδιών. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα".

Για τους πολλούς τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ: "Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί και δεν ξέρω τι φταίει. Δεν μπορώ να πω ότι φταίνε τα γήπεδα ή ο προηγούμενος προπονητής".

Για το σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στον ίδιο και στην ομάδα: " Πιστεύω με τρεις αμυντικούς είναι καλό και επιθετικό σύστημα. Δεν έχω ξαναπαίξει αυτό το σύστημα γιατί στον Πανιώνιο παίζαμε με τέσσερις. Αυτό που θα κάνω είναι να προσαρμοστώ και ό,τι πει ο προπονητής θα το κάνω".

Για τον Iβιτς: " Ο Iβιτς είναι πολύ καλός προπονητής, έχει παίξει στην ομάδα και ήταν μέλος της ομάδας. Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ".

Για την απομάκρυνση του Τούντορ: " Δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό. Δεν μπορώ να πω κάτι για τον προπονητή γιατί τον έζησα πολύ λίγο. Δεν ήταν δικιά μου επιλογή".

Για το αν υπήρξε ξανά στο παρελθόν ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του: " Υπήρχε ενδιαφέρον και παλαιότερα. Είμαι πολύ περήφανος για την πρόταση που μου έκανε ο ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε μια χαρά".

Για το τι έχει αλλάξει πλέον: " Εξαρτάται από εμάς. Αν τα δίνουμε όλα πιστεύω θα πάμε καλά. Το δείξαμε απέναντι σε Παναιτωλικό και Καλλονή. Γίναμε ομάδα. Έπαιξε ο ένας για τον άλλον και η ομάδα έδειξε καλύτερη. Και οι δύο (Ιβιτς και Τούντορ) είναι καλοί προπονητές, απλώς πλέον η ομάδα δείχνει πιο φρέσκια".

Για τις αιτίες της βελτίωσης της αγωνιστικής εικόνας του ΠΑΟΚ: "Παίζει ρόλο και η προπόνηση, η ξεκούραση, αλλά και η καλή φυσική κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε παιχνίδια και το καλοκαίρι και βγήκαν όλα τώρα. Αλλά πλέον πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά".

Για το γεγονός ότι "έδεσε" γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα: " Το περιβάλλον ήταν πολύ ωραίο όταν ήρθα στην ομάδα. Κοιτάω να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό και να τα δίνω όλα για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα επανέλθω γρήγορα από τον τραυματισμό μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ