ΠΑΟΚ

Χατζηισαΐας και Τσίμιροτ σε φουλ ρυθμούς

Χατζηισαΐας και Τσίμιροτ σε φουλ ρυθμούς
Τσίμιροτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχάριστα νέα από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Πρόγραμμα αποθεραπείας για Μπερμπάτοφ, Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη.

Δύο παίκτες που έχουν λείψει πολύ από τον ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Χατζηισαΐας και ο Τσίμιροτ επέστρεψαν σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Δύο αγώνες πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ ανασυντάσσει τις δυνάμεις του μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να κάνει το καλύτερο δυνατό φινάλε και να παίξει τη χρονιά του στα Play Offs.Τη Δευτέρα (04.04) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι δούλεψαν στα τελειώματα έπειτα από passing game και στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση σε έντονους ρυθμούς.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας με τον Γκόικο Τσίμιροτ μπήκαν στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τα επόμενα ματς. Οι τραυματίες Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Ζάιρο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μυστακίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Την Τρίτη (05.04) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (06.04) στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ