ΠΑΟΚ

Χατζηισαΐας και 1 εκατ. ευρώ για Βαρέλα

Χατζηισαΐας και 1 εκατ. ευρώ για Βαρέλα
Βαρέλα

Η άρνηση του Έρικ Σάμπο, που πάει στην Μπεϊτάρ, έφερε τον Δημήτρη Χατζηισαΐα στο προσκήνιο ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα από τη Στεάουα στον ΠΑΟΚ.

Εδώ και μέρες υπάρχει δεδομένη συμφωνία στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚΑ από τη Στεάουα, καθώς το κόστος της αγοράς του θα φτάσει το 1 εκατ. ευρώ.

Η μοναδική εκκρεμότητα ήταν στο ποιος παίκτης θα πήγαινε στη ρουμανική ομάδα, καθώς ο Έρικ Σάμπο αρνήθηκε να πάει στη Ρουμανία και προχώρησε τις επαφές με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία θα μεταβεί την Δευτέρα (18/7) για να ολοκληρώσει τη συμφωνία δανεισμού για ένα χρόνο.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε το όνομα του Δημήτρη Χατζηισαΐα, ο οποίος είναι προφανές από την πορεία της προετοιμασίας ότι είναι τελευταίος στις επιλογές των στόπερ από τον Βλάνταν Ίβιτς, πίσω από τους Τζαβέλλα, Κρέσπο, Μαλεζά και Πούγγουρα.

Φαίνεται ότι το όνομα του νεαρού αμυντικού ικανοποιεί τους ανθρώπους της Στεάουα, καθώς ο Τζίτζι Μπεκάλι πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι ο Χατζηισαΐας θα πάει στη Στεάουα για να ολοκληρωθεί η πώληση του Βαρέλα στη ρουμανική ομάδα.

Το πιθανότερο είναι ότι την Δευτέρα (18/7) ο Βαρέλα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελειώνει ο Μακ από τον ΠΑΟΚ
Η άλλη ματιά στο ΠΑΟΚ-Τβέντε
Προανήγγειλε Βαρέλα για ΠΑΟΚ
Ωραίο παζλ με κομμάτια τύπου Μπίσεσβαρ
Κάμπος: "Ήρθα με ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ