ΠΑΟΚ

Χατζηισαΐας: "Αποτέλεσμα κούρασης τα λάθη μας..."

Χατζηισαΐας: "Αποτέλεσμα κούρασης τα λάθη μας..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας απέδωσε στην κούραση των παικτών του ΠΑΟΚ τα πολλά λάθη που έγιναν από πλευράς "Δικεφάλου" στο φιλικό με την Στεάουα.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήταν μεταξύ των παικτών που πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό (ήττα για τον ΠΑΟΚ με 4-3) με την Στεάουα καθώς μπήκε στο 60' του αγώνα. Ο Ελληνας αμυντικός είπε: " Ηταν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι και έτσι πρέπει να το προσεγγίσουμε. Ηταν το τρίτο φιλικό παιχνίδι που παίξαμε και υπάρχει η κούραση από την σκληρή και την επίπονη προετοιμασία της ομάδας.

Αλλά αν συνεχίσουμε την δουλειά, πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Τα λάθη που κάναμε προέρχονται από την κούραση που βγαίνει σιγά-σιγά. Άλλωστε όσο θα πλησιάζουμε στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, το πρόγραμμα των προπονήσεων δεν θα είναι τόσο βαρύ και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε μια χαρά"

Για την προετοιμασία που κάνει με την ομάδα του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτήν που είχε κάνει το προηγούμενο καλοκαίρι με τον Πανιώνιο, τόνισε: " Η δουλειά που γίνεται εδώ δεν έχει καμιά σχέση με αυτή στον Πανιώνιο. Εγω προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ