ΠΑΟΚ

Χατσερίντι: "Συζητάω με τον ΠΑΟΚ, έχω μιλήσει με Σαββίδη"

Benfica's Eduardo Salvio, right, fights for the ball with Kiev's Yevhen Khacheridi during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Eduardo Salvio, right, fights for the ball with Kiev's Yevhen Khacheridi during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο 30χρονος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, Εβγέν Χατσερίντι, παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και δεσμεύτηκε να ανακοινώσει την απόφασή του σε 10 ημέρες.

O Εβγέν Χατσερίντι έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν οι τελικές κρούσεις από τον ΠΑΟΚ.

Το παραδέχθηκε ο ίδιος ο 30χρονος Ουκρανός αμυντικός με δηλώσεις του στον " Metropolis 95,5". Μάλιστα, τόνισε ότι έχει μιλήσει και με τον ίδιον τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν θα ήθελε να παίξει στην Ελλάδα: "Ακόμη δεν ξέρω. Όλα είναι πιθανά. Υπάρχουν πιθανότητες να έρθω αλλά δεν ξέρω κάτι ακόμη".

Για τον ΠΑΟΚ: "Ισχύει η πρόταση. Συζητάω με τον ΠΑΟΚ. Όταν πάρω την απόφαση μου θα μάθετε και λεπτομέρειες".

Για το πότε θα πάρει την απόφαση: "Πιθανόν μέσα σε μια εβδομάδα με 10 ημέρες η εικόνα θα είναι πιο ξεκάθαρη. Σίγουρα τότε θα ξέρω εάν θα πω ναι ή όχι".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Να αγαπάνε και να στηρίζουν την ομάδα. Είναι δυνατή η διοίκηση".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Ναι, τον γνωρίζω. Έχω συζητήσει μαζί του".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: "Παίζει ένας φίλος μου στον ΠΑΟΚ ο Σάκχοφ και ξέρω ότι το γήπεδο είναι καλό, έχει χτιστεί μια καλή ομάδα και η ατμόσφαιρα είναι θετική".

Για το τι του έχει πει ο Σάκχοφ: "Μου είπε πολύ καλές κριτικές για την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο και την οργάνωση του συλλόγου".

Για το φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας: "Η Βραζιλία".

Για το εάν γνωρίζει τον Λουτσέσκου ή τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: "Όχι δεν τους γνωρίζω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ