ΠΑΟΚ

Χατσερίντι: "Στόχος μου το πρωτάθλημα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εβγέν Χατσερίντι στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει τρόπαια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Χατσερίντι βρέθηκε στην Τούμπα και μίλησε στοPAOKTVγια το νέο βήμα στην καριέρα του: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μάχεται για να πετύχει τους στόχους της, που είναι η Ευρώπη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα θα παίξει στα προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω πολύ να κατακτήσω τρόπαια, όπως κάθε ποδοσφαιριστής όταν έρχεται εδώ, έτσι και εγώ έχω ως στόχο το πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει χρόνια να στεφθεί πρωταθλήτρια, ενώ θέλω να έχουμε μια αξιοπρεπής εμφάνιση στην Ευρώπη», είπε ο Χατσίριντι και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν βρέθηκα τυχαία στον ΠΑΟΚ».

Ο ομογενής αμυντικός έστειλε και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Θα ήθελα το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο, ξέρω ότι οι φίλαθλοι εδώ είναι πολύ ένθερμοι και δίνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, γιατί παίζουμε γι’ αυτούς. Το περιμένω με ανυπομονησία».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Χατσερίντι:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ