ΠΑΟΚ

Χατσερίντι πίσω από τον Μολέντο

Χατσερίντι πίσω από τον Μολέντο

Ο Εβγέν Χατσερίντι αποτελεί εναλλακτική λύση για την θέση του κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΟΚ. Τι ακριβώς συμβαίνει με τον θηριώδη Ουκρανό ποντιακής καταγωγής. (VIDEO)

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ροντρίγκο Μολέντο είναι εντατικές από χθες (5/1) και σήμερα (6/1) αναμένεται να γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο σε σχέση με το ενδεχόμενο να προχωρήσει η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν είναι και ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Σοβαρή εναλλακτική λύση αποτελεί και ο Εβγέν Χατσερίντι, ο διεθνής Ουκρανός -ποντιακής καταγωγής- της Ντιναμό Κιέβου.

Ο ύψους 1.98μ. ποδοσφαιριστής αρέσει στον Ιβάν Σαββίδη και αποτελεί τον πρώτο παίκτη για τον οποίο είχε μιλήσει δημόσια, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου παρουσίασή του, όταν είχε αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ.

Ο Χατσερίντι αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβου από το 2009 και αποτελεί μία από τις βασικές μονάδες της. Φέτος μετρά ήδη 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον ουκρανικό σύλλογο, ωστόσο το συμβόλαιό του φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι.

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν η πλευρά Σαββίδη έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί του και έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Ο Χατσερίντι εμφανιζόταν τις τελευταίες μέρες ως στόχος της Σαχτάρ, ωστόσο ο ατζέντης του, Ιβάν Πιροζένκο, με δηλώσεις του πριν λίγες μέρες στην Ουκρανία διέψευσε την σχετική πληροφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι ετήσιες απαιτήσεις του Χατσερίντι πλησιάζουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Ο θηριώδης στόπερ βρίσκεται, προς το παρόν, σε δεύτερο πλάνο γιατί τις τελευταίες μέρες ο ΠΑΟΚ έχει εστιάσει στην προσπάθεια απόκτησης του Μολέντο, όμως, αν αλλάξει κάτι, δεν αποκλείεται να επιχειρήσει μπάσιμο για να τον αποκτήσει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ