ΠΑΟΚ

Χατσερίντι, Κόντε και ένας ακόμη της Superleague

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη έτοιμες τις πρώτες μεταγραφές για τη νέα σεζόν και απομένει η τελική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών του.

Μετά τις γιορτές και το τριήμερο ρεπό που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να δώσει στους παίκτες (από τη Μεγάλη Παρασκευή ως και την Κυριακή του Πάσχα) ο ΠΑΟΚ θα μπει στην τελική ευθεία της εφετινής σεζόν, όπου θα κριθεί ο στόχος της παρουσίας στα προκριματικά του Champions League και φυσικά το repeat της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το βάρος όλων θα πέσει σ' αυτή την προσπάθεια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στην Τούμπα δεν βλέπουν και το μέλλον. Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ήδη αρχίσει και, πολύ σύντομα, ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θα κληθούν να πάρουν τις πρώτες σημαντικές αποφάσεις για τις μεταγραφές.

Σ' αυτές συγκαταλέγεται και η απόκτηση ή μη τριών παικτών για τους οποίους έχει ήδη γίνει ολόκληρη η προεργασία. Οι δύο περιπτώσεις είναι γνωστές από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, του Ιανουαρίου. Τόσο ο Εβγέν Χατσερίντι, όσο και ο Πέδρο Κόντε είχαν φτάσει μία ανάσα από την μετακίνησή τους στον Δικέφαλο.

Στην περίπτωση του υψηλόσωμου Ουκρανό στόπερ η μεταγραφή "κόλλησε" στις υψηλότατες απαιτήσεις του ιδιοκτήτη της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σούρκις. Έχει, όμως, ήδη γίνει προσυμφωνία μαζί του και πλέον στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα την ενεργοποιήσουν. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις εντός ΠΑΕ για το αν πρέπει να αποκτηθεί ένας αμυντικός με τα χαρακτηριστικά του Χατσερίντι, γι' αυτό και τα πάντα θα κριθούν εντός των επόμενων εβδομάδων στις συζητήσεις που θα έχει ο Σαββίδης με τους Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσεσκου.

Ο ΚΟΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ

Η περίπτωση του Πέδρο Κόντε είναι κάπως διαφορετική, καθώς στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει μία ρήτρα ύψους 900.000 ευρώ που ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα να καταβάλει στην ηπειρωτική ομάδα. Ωστόσο, μετά από συζητήσεις με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, όπως ο ίδιος είχε ομολογήσει, αποφασίστηκε να μην γίνει αυτή η μεταγραφή τον χειμώνα.

Το όνομα του Ισπανού φορ έρχεται τώρα στο προσκήνιο, καθώς στην Τούμπα μετράνε αρκετά την παράμετρο της απουσίας του Πρίγιοβιτς στα τελικά του Μουντιάλ το καλοκαίρι και της ανάγκης να υπάρχει στην ομάδα φορ που θα δουλέψει από την αρχή της προετοιμασίας και θα είναι διαθέσιμος από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Και γι' αυτόν η απόφαση θα παρθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

"ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ SUPERLEAGUE

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, o ΠΑΟΚ έχει ήδη προχωρήσει τις συζητήσεις του και με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, πιθανότατα, ξένο που αγωνίζεται σε ομάδα της Superleague. Και γι' αυτόν θα γίνει συζήτηση προκειμένου να παρθεί η τελική απόφαση ενόψει καλοκαιριού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ