ΠΑΟΚ

Χατσερίντι: "Αισθάνομαι πολλά για την Ελλάδα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο Εβγέν Χατσερίντι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία για το ξεκίνημαστον ΠΑΟΚ, για το τι σημαίνει για αυτόν το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στην Ελλάδα αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο.

Ο Εβγέν Χατσερίντι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία για το ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ, για το τι σημαίνει για αυτόν το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στην Ελλάδα αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο. Ο ομογενής στόπερ ξεκαθάρισε πως περιμένει να είναι απόλυτα έτοιμος στους αγώνες με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο κεντρικός αμυντικός του "Δικεφάλου":

- Για το πόσο χρόνο χρειάζεται για να εγκλιματιστεί στην ομάδα και στο κλίμα της: "Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου. Νομίζω πως όταν ξεκινήσουν οι αγώνες για τα προκριματικά του Champions League, θα είμαι έτοιμος και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου".

- Για το ότι άφησε μία ομάδα στην οποία ήταν ηγέτης, για ένα άγνωστο γι΄ αυτόν πρωτάθλημα: "Είχα ρωτήσει για την ομάδα του ΠΑΟΚ, είχα μιλήσει με κάποιους ανθρώπους που έχω στη Θεσσαλονίκη, είχα μιλήσει και με τον μεγαλομέτοχο μας. Όλοι μου είπαν κάποια θετικά πράγματα και αυτό ήταν ο λόγος που ήρθα εδώ".

- Για το αν η απόφασή του να επιλέξει τον ΠΑΟΚ, εμπεριείχε και συναίσθημα από την πλευρά του: "Νομίζω ο ΠΑΟΚ ήταν μία καλή επιλογή για μένα. Έχω αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ και κάποια στιγμή θα γινόταν, νομίζω ήταν απλά θέμα χρόνου".

- Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να προσέξει στα δύο παιχνίδια με τη Βασιλεία, προκειμένου να προκριθεί: "Σίγουρα πρέπει να προσέξουμε τη Βασιλεία, είναι μία ομάδα που έχει αρκετή εμπειρία στο Τσάπιονς Λιγκ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

- Για το αν ήταν όνειρο γι΄ αυτόν να αγωνιστεί στην χώρα του πατέρα του: "Δεν γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά καταγωγή μου ελληνική, αισθάνομαι πολλά για την Ελλάδα, σημαίνει πολλά για μένα το ότι θα αγωνιστώ σε μια ελληνική ομάδα. Έπαιξε ρόλο και ο μεγαλομέτοχος στην μεταγραφή μου, αισθάνομαι όμορφα εδώ".

- Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον συναγωνισμό που θα έχει με τους υπόλοιπους αμυντικούς του ΠΑΟΚ: "Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό είναι καλό. Έτσι εξελίσσεσαι και εσύ προς στο καλύτερο και πιστεύω πως η ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ θα είναι ακόμα καλύτερη".

- Για το αν έχει ξεκινήσει κάποια διαδικασία για να πάρει ελληνικό διαβατήριο: "Έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα, μου υποσχέθηκαν κάποια πράγματα, δεν ξέρω αν θα γίνει. Εγώ θα το ήθελα πολύ πάντως".

- Για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: "Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε καλές σχέσεις. Έχουμε τις τυπικές σχέσεις, αυτές που έχει ένας ποδοσφαιριστής με τον μεγαλομέτοχο της ομάδα. Έχω μιλήσει 2-3 φορές μαζί του στο τηλέφωνο για να προχωρήσει η μεταγραφή. Βέβαια, μόνο θετικά λόγια μπορώ να πω για τον πρόεδρο, έχει βάλει πολλά χρήματα στην ομάδα και υποστηρίζει πολύ την Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία μέσω των επιχειρήσεών του".

- Για το τι ξέρει για το ελληνικό πρωτάθλημα: " Δεν ξέρω και πολλά, ξέρω πως τρεις ομάδες μάχονται για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιπες προσπαθούν με αντεπιθέσεις να κλέψουν ένα αποτέλεσμα".

- Για το αν γνωρίζει πως πέρσι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τους περισσότερους βαθμούς αλλά δεν κέρδισε το πρωτάθλημα: "Γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζω τι έγινε με την ΑΕΚ, τον αγώνα τον παρακολουθούσα. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα κανονικό γκολ που κακώς δεν μέτρησε. Αυτά έχει η ζωή, πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είδαμε πως ούτε ο πρόεδρός μας συγκρατήθηκε, αυτά είναι ανθρώπινα".

- Για το τι και τον περασμένο Ιανουάριο έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ και το αν ήθελε να έχει έρθει νωρίτερα: "Τον Ιανουάριο είχα ακόμα συμβόλαιο με τη Ντινάμο, δεν μπορούσα να έρθω πιο νωρίς. Έπρεπε να δοθούν κάποια χρήματα, νομίζω πως οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν στο συνολικό ποσό και έτσι ήρθα τώρα".

- Για το αν έχει έρθει αντιμέτωπος στο παρελθόν με κάποιους από τους τωρινούς συμπαίκτες του: "Νομίζω πως δεν έχω αγωνιστεί με κάποιον άλλον, πέρα από τους Σάκχοφ και Μάτος στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας".

- Για το αν αισθάνεται πως έχει κάνει τη σωστή επιλογή, με βάσει τα όσα έχει δει έως τώρα: "Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι σύμφωνα με τα όσα μου έχουν πει, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω τώρα γιατί βρίσκομαι λίγες ημέρες στην ομάδα, δεν έχω παίξει ακόμα αγώνα Ο προπονητής είναι πάρα πολύ καλός και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εξαιρετική ποιότητα. Από εκεί και πέρα, θα φανούν όλα με την πάροδο του χρόνου".

- Για τον βαθμό ετοιμότητάς του στα δύο παιχνίδια της Ντιναμό Κιέβου με την ΑΕΚ, τον περασμένο Φεβρουάριο: " Η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο δεν ήμασταν και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, γιατί τα δύο ματς αυτά ήταν μετά την προετοιμασία".

- Για την εικόνα που έχει για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και το αν ανυπομονεί να παίξει στην Τούμπα: "Είναι πολύ όμορφο το να είναι γεμάτο το γήπεδο, γι΄ αυτό παίζεται το ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ φυσικά να ζήσω και εγώ με την ομάδα αυτές τις στιγμές στην Τούμπα".

- Για το νούμερο 34 που φορούσε στη Ντιναμό Κιέβου και επέλεξε και στον ΠΑΟΚ: "Μου αρέσει ο αριθμός 7. Έτσι, επέλεξα το 34 γιατί το άθροισμα του 3 και του 4, κάνει 7".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ