ΠΑΟΚ

Χάσμα με Εντόι, βλέπει κι άλλες λύσεις

Χάσμα με Εντόι, βλέπει κι άλλες λύσεις

Ο Σεΐχ Εντόι είναι εδώ και εβδομάδες στόχος του ΠΑΟΚ, ωστόσο η υπόθεσή του δεν προχωρά και υπάρχει λόγος γι' αυτό. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ και για τα νέα ονόματα μέσων που ρίχνει το τραπέζι των συζητήσεων με Μίχελ ο Στανόγεβιτς. (VIDEO)

Αρκετά ονόματα παικτών έχουν... παρελάσει τις τελευταίες εβδομάδες από τις συζητήσεις μεταγραφικού περιεχομένου των φίλων του ΠΑΟΚ, κανένα όμως δεν τους "ζέστανε" τόσο πολύ όσο αυτό του Σεΐχ Εντόι. Ο θηριώδης Σενεγαλέζος μέσος έχει όλο το "πακέτο" που χρειαζόταν για να πειστεί ο απλός οπαδός του ΠΑΟΚ ότι του χρόνου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα του:

-Συμβόλαιο που λήγει με την Ανζέ στα τέλη του μήνα.

-Ηλικία (έχει μπει στα 32) που κρατά μακριά από την περίπτωσή του μεγάλες γαλλικές ομάδες.

-Ποιότητα, έφεση στο σκοράρισμα και αρχηγικά στοιχεία στον χαρακτήρα που λείπουν από την ομάδα, ειδικά στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Πολλοί, μάλιστα, τον παρακολούθησαν και κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας και ενθουσιάστηκαν.

Το ενδιαφέρον για τον 31χρονο μέσο χρονολογείται από τον Γενάρη. Τότε δεν μετουσιώθηκε σε συμφωνία και όλοι ευελπιστούν ότι αυτό θα συμβεί τώρα. Μέχρι πριν λίγες μέρες και το ρεπορτάζ συνηγορούσε γι' αυτό. Οι συζητήσεις του Λούμπος Μίχελ με τους εκπροσώπους του παίκτη ήταν προχωρημένες και έφθαναν... σχεδόν μέχρι την προσυμφωνία.

Τα τελευταία 24ωρα είναι σαφές ότι κάπου το θεμα έχει "κολλήσει". Παρότι χρονικά η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος συνέπεσε με το θέμα του Λεβέκ, η εξέλιξη δεν ήταν παρόμοια. Ο Ντοριάν Λεβέκ υπέγραψε και του Εντότι έχει παγώσει. Οι πληροφορίες του Sport24.gr κάνουν λόγο για οικονομική διαφορά. Μεγάλη ή μικρή θα φανεί ξεκάθαρα τις επόμενες μερες. Ο Εντόι δελεάζεται και από το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων (στην Αγγλία γράφτηκε για επαφές της Κάρντιφ με τον Σενεγαλέζο), ενώ παρόμοιες πληροφορίες υπάρχουν και για τουρκικούς συλλόγους.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει ανοικτή την προοπτική κατάκτησης του τίτλου, παίζει Ευρώπη και όλα αυτά ο Εντόι δεν τα προσπερνά, όμως, έχει δίπλα του κι άλλες προτάσεις να τον δελεάζουν.

Ο Στανόγεβιτς... έφερε και άλλες προτάσεις

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, πλην της μεταγραφής Λεβέκ που είχε ήδη κλείσει πριν συμφωνήσει ο Σέρβος τεχνικός με τον ΠΑΟΚ, θα έχει λόγο σε όλες τις υπόλοιπες. Και στη θέση του μέσου έχει βάλει και άλλα ονόματα στη συζήτηση, που καλύπτουν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ζητά.

Ίσως αυτά αποτελέσουν και έναν μοχλό πίεσης προς τον Εντόι για να αλλάξει στάση. Ίσως όμως ο ΠΑΟΚ να στραφεί και σε μία νέα λύση οριστικά Αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες, αν και είναι ξεκάθαρο ότι ο Σενεγαλέζος θέλει να εξαργυρώσει τις καλές χρονιές που έκανε στην Ανζέ..

Η πορεία του Εντόι μέχρι σήμερα

Γεννημένος στις 29 Μαρτίου του 1986, ο ύψους 1.90μ. μέσος, άρχισε την καριέρα του απο την Γιακάρ, στην πατρίδα του τη Σενεγάλη. Μετά από ένα πέρασμα από την Στόουκ στην Αγγλία και τη Σαουδική Αραβία, ο Εντόι πήγε στη γαλλική Επινάλ.

Με 16 γκολ σε 79 ματς, άφησε τη συγκεκριμένη ομάδα για την Κρετέιγ με την οποία ξεδίπλωσε ακόμη περισσότερο το ταλέντο του και πέτυχε συνολικά 32 γκολ σε 115 ματς. Το 2015 πήγε στην Ανζέ, έγινε αρχηγός της και πολύτιμος παίκτης της με 71 συμμετοχές και 17 γκολ. Στο μεταξύ, κέρδισε και τη θέση του στην εθνική Σενεγάλης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ