ΠΑΟΚ

Χαρίσης: "Ο ΠΑΟΚ κάνει νέα αρχή με τον Τούντορ"

Χαρίσης: "Ο ΠΑΟΚ κάνει νέα αρχή με τον Τούντορ"
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Χαρίσης αναφέρθηκε στην εποχή Τούντορ, μίλησε για τους στόχους του στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του "Δικεφάλου" αρχίζουν να μαθαίνουν το σύστημα 3-5-2.

Ο Χάρης Χαρίσης μέχρι στιγμής... αρέσει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και σε συνέντευξή του, μίλησε για διάφορα ζητήματα. Συγκεκριμένα είπε:

Για το πώς σχολιάζει την δήλωση του Κοροβέση για τον ίδιο ("σύντομα θα καταλάβουμε πόσο σπουδαίο παίκτη πήρε ο ΠΑΟΚ"):

"Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και εγώ για τον Νίκο. Πιστεύω ότι είναι υπερβολή τα όσα είπε. Όπως και να έχει εγώ θα προσπαθήσω όταν μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω ότι καλώς με πήραν στον ΠΑΟΚ και να κάνω όσα περιμένει από εμένα η ομάδα".

Γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ:

"Διότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή για να συμφωνήσω".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι συμπαίκτες μου με καλωσόρισαν από την πρώτη μέρα με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα οι προπονήσεις είναι δυνατές, γίνεται πολύ καλή δουλειά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι".

Για τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του:

"Χαρούμενος και εγώ και οι φίλοι μου και η οικογένεια μου".

Για το αν έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ:

"Επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Στην παρούσα φάση δεν το έχω νιώσει αλλά φαντάζομαι ότι αυτό θα συμβεί σύντομα".

Για το ποιος είναι ο προσωπικός του στόχος:

"Να δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία και στις επόμενες προπονήσεις ώστε να καταφέρω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα".

Για το ότι πέρυσι είχε 29 συμμετοχές στον ΠΑΣ ενώ την σεζόν 2013-14 είχε μόνο τρεις:

"Ναι η αλήθεια είναι πώς δεν κατάλαβα τι έγινε αυτό τον χρόνο. Με την αποχώρηση του Λίλα, ο κύριος Πετράκης με εμπιστεύτηκε και έτσι ήρθαν όλα τόσο γρήγορα".

Για το ποια θέση του ταιριάζει περισσότερο:

"Συνήθως αγωνίζομαι ως 6άρι αλλά πιστεύω ότι μπορώ να παίξω και πιο μπροστά".

Για το αν ταιριάζει στην ομάδα το 3-5-2:

"Αν και είναι λίγες οι μέρες προετοιμασίας, έχουμε πετύχει ως ένα βαθμό να αφομοιώσουμε το σύστημα. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό με την ουκρανική ομάδα αφού ήμασταν πολύ καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μπόχουμ. Το μαθαίνουμε σιγά,σιγά αυτό το σύστημα".

Για το αν νιώθει μεγάλο τον ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεται:

"Ναι είναι μεγάλος. Υπάρχει, ο Νομπόα, ο Κάτσε, ο Τζιόλης, ο Μαντούρο παίκτες σπουδαίοι. Αλλά αυτός ο ανταγωνισμός με βοηθά να γίνομαι καλύτερος".

Για το ότι έχει αυξημένες απαιτήσεις η θέση του στο 3-5-2:

"Είναι σημαντική θέση σε όλα τα συστήματα και το τρέξιμο είναι απαραίτητο. Αλλά επειδή στη θέση αυτή είναι τρεις και όχι δυο παίκτες, βγαίνει πιο ξεκούραστα το παιχνίδι".

Για το αν δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα η νίκη κόντρα στην Ντνίπρο:

"Σε λίγο αρχίζει το πρωτάθλημα στην Ουκρανία και πιστεύω ότι εμείς κάναμε μια καλή εμφάνιση. Δείξαμε καλά στοιχεία και έχω την αίσθηση ότι την Πέμπτη θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς".

Για το πώς περιμένει το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς:

"Είναι πολύ σημαντικό για μένα όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή αφού το όνειρο του είναι να παίξει στην Ευρώπη. Γι' αυτό και αν συμμετάσχω θα είναι πολύ σπουδαίο".

Για τον Ιγκόρ Τούντορ:

"Η δουλειά στην προπόνηση και το ότι μας δίνει την δυνατότητα να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Παράλληλα το ότι μας βλέπει όλους ίσους και είναι δίκαιος με όλους τους παίκτες".

Για το πρότυπο του από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές:

"Τον Κατσουράνη και προσπαθώ να πάρω στοιχεία του όπως και οι Σάμαρης, Κονέ που παίζουν στην ίδια θέση με μένα".

Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Κοροβέση δίπλα του:

"Είναι ο δικός μου άνθρωπος. Είναι σημαντικό που είναι μαζί μου αν και με τα υπόλοιπα παιδιά έχω καλές σχέσεις. Αλλά με είχε βοηθήσει και όταν είχα ανέβει από την Κ20 του ΠΑΣ στην πρώτη ομάδα".

Για τα συναισθήματα του για τον ΠΑΣ:

"Περήφανος που αγωνίστηκα εκεί. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία γιατί ήμασταν μια γροθιά και δουλεύαμε σκληρά".

Για το γιατί ο ΠΑΟΚ πέρυσι απέτυχε και τι μπορεί να αλλάξει φέτος:

"Πιστεύω ότι από κάποια στιγμή και μετά βγήκε η κούραση στην ομάδα. Με τον νέο τεχνικό έχουμε μια νέα αρχή και προσπαθεί να μας περάσει τα στοιχεία που θέλει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ