ΠΑΟΚ

Χαρίσης: "Να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση"

Χαρίσης: "Να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση"

Οι δηλώσεις των Χάρη Χαρίση και Γιάννη Μυστακίδη για την εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τι ανέφεραν.

Το Σάββατο (20/2) οι Χάρης Χαρίσης και Γιάννης Μυστακίδης παρέλαβαν τα βραβεία τους καθώς ο πρώτος αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τον μήνα Γενάρη και ο δεύτερος πέτυχε το καλύτερο γκολ για τον συγκεκριμένο μήνα.

Ο Χαρίσης δήλωσε:

Για το βραβείο του MVP αλλά και για το ότι έχει κάνει καλές εμφανίσεις έχοντας πάντως συχνά προβλήματα τραυματισμών: "Οι τραυματισμοί με βοήθησαν να γυρίσω πιο δυνατός και να δω τι λάθη έχω κάνει. Είναι τιμή μου που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη του μήνα. Θέλω να συνεχίσω έτσι για να τους δικαιώσω".

Για το ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αν μπορεί να "δώσει" κάτι παραπάνω σε τέτοια ματς: "Ολη ομάδα μπορεί να δείξει κάτι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις κορυφαίες ομάδες. Αν παίξουμε μαζί σαν ομάδα, θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι χαμηλά στη βαθμολογία: "Μας προβληματίζει αυτό. Το έχουμε συζητήσει. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση".

Για το ότι είπε πως στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα μετρήσει το ποιος σκοράρει πρώτος: "Σε αυτά τα ντέρμπι παίζει ρόλο η κλειστή άμυνα. Και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουμε να κρατήσουμε το μηδέν. Γι' αυτό το είπα αυτό".

Μυστακίδης: "Αδικούμε τους εαυτούς μας, ψάχνουμε μια νίκη"

Από την πλευρά του ο Μυστακίδης δήλωσε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία: "Από την αρχή της σεζόν δείξαμε καλή εικόνα. Στον τελευταίο μήνα αδικούμε τον εαυτό μας. Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν βοηθούν στη ψυχολογία. Ψάχνουμε μια νίκη για να σηκώσουμε κεφάλι".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό: "Παλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και εύχομαι από αύριο να κάνουμε μια νέα αρχή. Υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και εύχομαι με την βοήθεια της τύχης να πάρουμε την νίκη. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες φαίνονται σε μεγάλα ματς".

Για το ότι έχει αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον πρώτο γύρο: "Οι τραυματισμοί είναι πολλοί. Επηρεάζεται η ομάδα και όσοι μείναμε προπονήσεις, δουλεύουμε σκληρά για να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Στον πρώτο γύρο ήμασταν άλλη ομάδα και κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να έχουμε καλύτερη συνέχεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ