ΠΑΟΚ

Χαρίσης: "Μεγαλώνουν οι απαιτήσεις με τον Μπερμπάτοφ"

Χαρίσης: "Μεγαλώνουν οι απαιτήσεις με τον Μπερμπάτοφ"
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Χαρίσης σχολίασε την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τόνισε πως οι απαιτήσεις αυξάνονται στον "Δικέφαλο" με τον Βούλγαρο φορ ενώ τόνισε πως θέλει να ανταποκριθεί στον ρόλο που θα έχει στον ΠΑΟΚ (videos).

Μαζί με τον Νίκο Κοροβέση, ο Χάρης Χαρίσης βρέθηκε την Δευτέρα στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ. Ο τελευταίος δήλωσε:

Για την παρουσία του στο περίπτερο της ΠΑΕ στην ΔΕΘ: "Είναι κάτι ωραίο και παίρνει χαρά ο κόσμος αλλά και εμείς. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για εμάς τους νέους".

Για την παρουσία την δική του αλλά και του Κοροβέση στον ΠΑΟΚ: " Εχουμε καταλάβει πως ήρθαμε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ζούμε ξεχωριστά πράγματα. Κάθε εμπειρία είναι και καλύτερη. Θέλουμε να βοηθήσουμε".

Για τον τραυματισμό του: " Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο, ο τραυματισμός με έφερε πίσω αλλά τώρα επέστρεψα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα".

Για τον ρόλο του μετά τον τραυματισμό του: " Είδα τα ματς της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, καθημερινά μαθαίνω πράγματα δίπλα τους. Θα προσπαθήσω να δείξω πως μπορώ να ανταποκριθώ".

Για την απόκτηση του Μπερμπάτοφ και αν μεγαλώνουν οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Βούλγαρου: " Είναι ένας παίκτης που τον βλέπαμε και τον θαυμάζαμε χρόνια στην τηλεόραση. Είναι μοναδικό να κάνεις προπόνηση μαζί του... Οι απαιτήσεις σίγουρα μεγαλώνουν. Η ομάδα ήδη έχει ένα μεγάλο όνομα και μια μεγάλη ιστορία και ζητάει το κάτι παραπάνω. Με αυτή την προσθήκη, σίγουρα ζητά κάτι περισσότερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ