ΠΑΟΚ

Χαρίσης, η μεταγραφή του Νοέμβρη

Χαρίσης, η μεταγραφή του Νοέμβρη
Χαρίσης INTIME SPORTS

Η πολύ καλή εμφάνιση του Χάρη Χαρίση στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ αναγνωρίστηκε από τον Ιγκόρ Τούντορ. Πως έχει σκοπό να τον χρησιμοποιήσει.

Ο Χάρης Χαρίσης ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στην ήττα με 2-1 από την Κρασνοντάρ, πράγμα που αναγνώρισε και ο Ιγκόρ Τούντορ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε σχετικά, πως: " Ο Χαρίσης ήταν ο καλύτερος του ΠΑΟΚ σήμερα".

Ο νεαρός μέσος έδειξε πολύ θετικά στοιχεία αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή του και η απόδοσή του δικαιολογημένα ικανοποίησε τον Κροάτη τεχνικό.

Βέβαια, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την αναφορά στο γεγονός πως υπέπεσε στο πέναλτι με το άτσαλο μαρκάρισμα στον Καλέσιν, με το οποίο η Κρασνοντάρ ουσιαστικά εξασφάλισε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, με συνέπεια ο ΠΑΟΚ πλέον να έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στους "32" του Europa League. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση φάνηκε πως το λάθος του προήλθε κυρίως από την απειρία του και δεν μπορεί να "χαλάσει" την θετική εικόνα του.

Έτσι, ο Τούντορ διαπίστωσε πως μπορεί από δω και στο εξής να υπολογίζει σε μία ακόμη λύση στο χώρο του κέντρου, σε ένα ακόμη ελπιδοφόρο χαφ με χαρακτηριστικά που λείπουν από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στην ίδια θέση. Για τον 20χρονο, η αξιοσημείωτη παρουσία του στην αναμέτρηση με την Κρασνοντάρ που τον έκανε να ξεχωρίσει ως διασωθέντας σε μία άσχημη βραδιά για την ομάδα του, του δίνει την ευκαιρία να αποδείξει στο εξής πως μπορεί να κερδίσει φανέλα βασικού, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Χαρίσης εξάλλου, όπως οφείλουμε να υπενθυμίσουμε, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό που τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Παρόλο λοιπόν που αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με υψηλές προσδοκίες και στην προετοιμασία του καλοκαιριού άρεσε στον Τούντορ, δείχνοντας πως έχει προοπτική να αποτελέσει βασικό στέλεχος της ομάδας του, δεν ήταν δυνατό μέχρι στιγμής να αγωνιστεί και να αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο. Ώσπου να τον δούμε στο Κρασνοντάρ είχε σημειώσει μόλις τρεις συμμετοχές, εκ των οποίων μόνο μία στο αρχικό σχήμα, στο ματς κυπέλλου με τον Πανθρακικό που ήταν επίσης πολύ καλός.

Στο πρωτάθλημα είχε παίξει μόνο 23 λεπτά ως αλλαγή, ενώ άλλα 9 λεπτά συμμετοχής είχε γράψει στον αγώνα με την Ντόρτμουντ, περνώντας ως αλλαγή λίγο πριν το φινάλε. Στο Κουμπάν πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ως βασικός με τα ασπρόμαυρα, δηλώνοντας βέβαια πως θα προτιμούσε να μην πήγαινε καλά και να έπαιρνε το αποτέλεσμα η ομάδα του.

Η εμφάνιση του Χαρίση πάντως μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο". Όσα μπορούν να υπάρξουν μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα που κατά πάσα πιθανότητα αφήνει τον ΠΑΟΚ εκτός συνέχειας από το Europa League. Ο νεαρός μέσος αποτελεί σίγουρα ό,τι πιο θετικό μπορεί να κρατήσει ο Τούντορ από μία άσχημη βραδιά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ