ΠΑΟΚ

Χαρίσης: "Εχω θέληση και πάθος..."

Χαρίσης: "Εχω θέληση και πάθος..."
Χαρίσης WWW.MOTIONTEAM.GR

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Χάρης Χαρίσης, μίλησε για τους στόχους που έχει με τον Δικέφαλο, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του, Ιγκόρ Τούντορ. (VIDEO).

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και για τον Ιγκόρ Τούντορ μίλησε ο Χάρης Χαρίσης στο "PAOK TV". Συγκεκριμένα ο νέος παίκτης του "Δικεφάλου είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: "Είμαι ενθουσιασμένος διότι ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Οι εγκαταστάσεις και οι συμπαίκτες μου είναι πολύ υψηλού επιπέδου και θέλω να ανταποκριθώ. Ολα τα παιδιά μας καλωσόρισαν και εμένα και τον Νίκο (σ.σ. Κοροβέση) και αυτό είναι πολύ ευχάριστο".

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει: " Θέλω να δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία και στην συνέχεια να ανταποκριθώ σε όποιο κάλεσμα έχω από την ομάδα. Πρώτος μου στόχος είναι να καταφέρω να αγωνιστώ με την ομάδα του ΠΑΟΚ διότι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν νέο ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια να παίξω με την Εθνική ομάδα".

Για το αν υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι: " Θεωρώ πως ο προπονητής και οι γυμναστές ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν σε αυτόν τον χρόνο ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη".

Για το ότι παίζει σε μια θέση που ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες και αν αυτό τον αγχώνει ή του δίνει κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια: " Αυτό μου δίνει περισσότερο κίνητρο για να δουλέψω, για να γίνω ανταγωνιστικός και να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες μαζί".

Για το δυνατό του σημείο στο γήπεδο και το που θα πρέπει να βελτιωθεί: " Πιστεύω πως έχω πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσω ακόμη στο παιχνίδι μου. Ενα από τα πλεονεκτήματά μου είναι η θέληση και το πάθος".

Για την πρώτη εικόνα που έχει για τον Ιγκόρ Τούντορ: " Φαίνεται πως του αρέσει πολύ να δουλεύει και πιστεύω πως αυτό θα κάνει πολύ καλό στην ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ