ΠΑΟΚ

Χαρίσης: "Από την αρχή για τη νίκη με Ηρακλή"

Χαρίσης: "Από την αρχή για τη νίκη με Ηρακλή"
Χαρίσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χάρης Χαρίσης οριοθέτησε τον ξεκάθαρο στόχο του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και αναφέρθηκε στη μετάβαση από την εθνική Ελπίδων στην Ανδρών της Ελλάδας.

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Χάρης Χαρίσης. Ο νεαρός μέσος του Δικεφάλου μίλησε και για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Αναλυτικά, όσα είπε στη NOVA:

Για τα παιχνίδια με Ξάνθη και Βέροια: "Στο παιχνίδι με την Ξάνθη ήμασταν αρκετά καλοί. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θεωρώ ότι μας αδίκησε το αποτέλεσμα. Με την Βέροια πάλι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, βγάλαμε φάσεις αλλά γενικά δεν παίξαμε καθόλου καλά σε εκείνο το παιχνίδι. Μέσα στις δύο εβδομάδες που ακολούθησαν νομίζω έγινε πολύ καλή δουλειά και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στα παιχνίδια που έρχονται".

Για τα σημεία στα οποία δουλεύουν: "Η δουλειά που γίνεται είναι σε όλους τους τομείς. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνει και πως πρέπει να δουλέψει. Νομίζω όλοι θα είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν".

Για τα τελευταία παιχνίδια που έδωσε με την Εθνική Ελπίδων: "Με την Εθνική Ελπίδων έζησα για δύο χρόνια ωραίες εμπειρίες. Έπαιξα παιχνίδια κόντρα σε άλλες εθνικές ομάδες που ήταν ιδιαίτερο για μένα. Ήταν μεγάλη τιμή που φόρεσα το εθνόσημο".

Για το αν η Εθνική Ελλάδας αποτελεί στόχο του: "Όπως κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής, έτσι κι εγώ, έχω σαν στόχο να αγωνιστώ με την Εθνική Ομάδας των ανδρών".

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή: "Είναι ένα τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Πέρυσι την… πατήσαμε. Φέτος πάμε για την νίκη από την αρχή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας".

Για το ποια είναι τα στοιχεία που θα φέρουν την νίκη: "Νομίζω πως το σημαντικότερο για να κερδίσουμε είναι η συγκέντρωση".

Για το αν σκέφτονται μόνο το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή ή και τις επόμενες υποχρεώσεις: "Όπως έχουμε πει όλοι σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι που είναι μπροστά μας. Αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα τα επόμενα παιχνίδια".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ