ΠΑΟΚ

Χάρισε χρήματα για να παίξει στον ΠΑΟΚ ο Μακ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Μακ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ δήλωσε προ ημερών ότι ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και στήριξε την επιθυμία του με πράξεις. Η πρόταση με εξτρά χρήματα από τη Λοκομοτίβ και η κίνηση του Σλοβάκου που "ξεκλείδωσε" τη συμφωνία του Σαββίδη με τη Ζενίτ.

Αμεσα είχε διαψευστεί πριν λίγες μέρες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το δημοσίευμα ρωσικού μέσου ενημέρωσης πως ναυαγούσε ο δανεισμός του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ και ο Σλοβάκος θα πήγαινε στην Λοκομοτίβ Μόσχας.

Πίσω από αυτή την τραβηγμένη ιστορία, όμως, υπήρχε κάτι αληθινό: η απόπειρα που έκανε μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας να πάρει τον 26χρονο επιθετικό.Όλα κρίθηκαν από την δική του θέληση, καθώς απέδειξε στην πράξη ότι η σκέψη του ήταν μόνο στον ΠΑΟΚ και πως από τη στιγμή που αποφάσισε να επιστρέψει στην Τούμπα τίποτα δεν μπορούσε να την αλλάξει.

Την περίοδο που ο Σλοβάκος βρισκόταν στην Ολλανδία με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Λούμπος Μίχελ είχε ενημερώσει τους απεσταλμένους των μέσων ενημέρωσης για τις λεπτομέρειες του δανεισμού του από τη Ζενίτ: ο ΠΑΟΚ πληρώνει 650.000 ευρώ, το μισό συμβόλαιο, δηλαδή, που έχει με την Ζενίτ, μπαίνει buy out 4 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης αρνήθηκε πρόταση της Λοκομοτίβ που κάλυπτε εξ ολοκλήρου τις απολαβές του.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Μόσχας όμως δεν έμειναν εκεί. Στην ύστατη απόπειρά τους να πάρουν τον Μακ, του πρότειναν και εξτρά χρήματα, πάνω από το 1,3 εκατ. ευρώ που αποτελούν τις ετήσιες απολαβές του στη Ζενίτ.

Ο 26χρονος επιθετικός, όμως, το αρνήθηκε στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα: "Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, έχω αποφασίσει να το κάνω και δεν αλλάζω τη γνώμη μου ό,τι κι αν μου προσφέρετε".

Έδειξε και στην πράξη την επιθυμία του κάνοντας μία κίνηση που "ξεκλείδωσε" τη συμφωνία ανάμεσα στον Σαββίδη και τους διοικούντες τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης.

Δέχθηκε να πάρει λιγότερα από τη Ζενίτ φέτος, προκειμένου να διευκολύνει τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ.Το συνολικό ποσό (πάγιες απολαβές) που θα βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό του θα είναι μικρότερο από όσα προβλέπει το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα για τη σεζόν που άρχισε, ενώ αρνήθηκε και επιπλέον χρήματα από τη Λοκομοτίβ.Αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Photo credits:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μίχελ: "Με δύο μεταγραφές, η ομάδα θα είναι πολύ καλά στελεχωμένη"
Θέμα με Λεοβατς στον ΠΑΟΚ
Πέμπτη (27/07) στις 19:30 το Ολιμπίκ - ΠΑΟΚ
Ρέι με τις ευλογίες ειδικών
Γιώργος για Ιβάν Σαββίδη: "Δεν είναι άρρωστος, σίγουρα δεν φεύγει"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ