ΠΑΟΚ

"Χάνει έδαφος το σενάριο Φινμπόγκασον για ΠΑΟΚ"

"Χάνει έδαφος το σενάριο Φινμπόγκασον για ΠΑΟΚ"
Φινμπόγκασον

Διαβάστε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" για το μέλλον του Φινμπόγκασον και τις πιθανότητες που μειώνονται για τον Δικέφαλο να τον αποκτήσει. Προτάθηκαν Κουένκα και Μπάστος (VIDEOS).

Μπορεί χθες (21/7) μερίδα του ισπανικού Τύπου να προέβλεπε ότι μέσα στην εβδομάδα ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ, σημερινό ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", όμως, θέλει την περίπτωση του Ισλανδού επιθετικού να χάνει έδαφος για τον "Δικέφαλο".

Με βάση όσα αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, Άνχελ Λόπεθ, ο Φινμπόγκασον θα παραμείνει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ μέχρι να αποκτηθεί άλλο "εννιάρι". Χαρακτηριστικά σημειώνει ότι ο ίδιος ο Ισλανδός κάνει αγώνα για να παραμείνει στο "Ανοέτα" και από την άλλη πλευρά ο προπονητής Ντέιβιντ Μόγιες, ο αθλητικός διευθυντής Λορέν και η διοίκηση έχουν πάρει την απόφαση να τον δώσουν σε άλλη ομάδα, όμως, ο χρόνος περνά και δεν έχουν βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του.

"Η επιλογή του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και ο παίκτης είναι απρόθυμος να κάνει μία μετακίνηση με αβέβαιο μέλλον", αναφέρεται στο κομμάτι που αφορά στο φλερτ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φινμπόγκασον αντιμετωπίζει ένα μικρό μυικό πρόβλημα αυτές τις μέρες, αλλά από αύριο αναμένεται να μπει στις προπονήσεις ξανά και το Σάββατο να αγωνιστεί στο φιλικό με την Τουλούζ.

Στο μεταξύ, η Σοσιεδάδ συνεχίζει να ψάχνει τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του στο ρόστερ. Οι επιλογές είναι ο Φάμπιο Μπορίνι που δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερ στη Λίβερπουλ (τον θέλουν όμως Λάτσιο και Φιορεντίνα) και ο Σάλομον Ροντόν της Ζενίτ.

Και η Γρανάδα στο κόλπο για Λαμπιάντ

Ο Ζακάρια Λαμπιάντ είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στην ατζέντα του Φρανκ Αρνεσεν για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, μέρα με την μέρα, οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του άσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αυξάνονται, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την περίπτωσή του.

Τελευταία, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας desporto.sapo.pt, έβαλε τον Λαμπιάντ στο στοχαστρό της και η Γρανάδα, μετά την Φίτεσε και τον ΠΑΟΚ που είχαν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Οπως γράφεται, όμως, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο 22χρονος Μαροκινός επιθυμεί να συνεχίσει στην Φίτεσε, στην οποία έπαιξε την περασμένη σεζόν ως δανεικός.

Στο μικροσκόπιο του Άρνεσεν Κουένκα και Μπάστος

Εξάλλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Metrosport", ο Φρανκ Άρνεσεν εξετάζει τις περιπτώσεις δύο μεσοεπιθετικών. Του Ίσαακ Κουενκα που έμεινε ελεύθερος από τη Λα Κορούνια και του Μισέλ Μπάστος που αγωνίζεται στην Σάο Πάυλο.

Ο Κουένκα είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, κυρίως, στα άκρα και αποτελεί "προϊόν" της "Μασία", των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Έχει περάσει και από τον Άγιαξ και πέρυσι έκανε 29 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ με την ομάδα της Γαλικίας.

Ο Μισέλ Μπάστος έχει κάνει μεγάλη καριέρα, κυρίως, στη Λιόν. Στα 31 του ο διεθνής Βραζιλιάνος, αριστερός ακραίος (έχει παίξει και ως μπακ) παίζει στη Σάο Παουλο, ψάχνει, όμως, την επιστροφή του στην Ευρώπη. Με την ομάδα της πατρίδας του έχει συμβόλαιο ενός εκ. δολαρίων το χρόνο και για να έρθει στον ΠΑΟΚ θέλει οι απολαβές του να κυμανθούν περίπου στο ένα εκ. ευρώ.

Απολαύστε τους:



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ