ΠΑΟΚ

Χαμός για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ

Χαμός για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ
ΠΑΟΚ εκδοτήρια με Ντόρτμουντ

Απίστευτες ουρές έξω από την Τούμπα από τα ξημερώματα της Δευτέρας, με διψασμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αναζητούν ένα εισιτήριο για το ματς με την Ντόρτμουντ.

Τεράστια είναι η δίψα του κόσμου του ΠΑΟΚ να βρεθεί στις κερκίδες της Τούμπας το βράδυ της Πέμπτης για το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με τη Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League. Από το πρωί σήμερα άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων και στην κυριολεξία γίνεται χαμός.

Γύρω στις 9 η ώρα το πρωί περίπου 1000 οπαδοί του Δικεφάλου σχημάτισαν μεγάλες ουρές στα δύο σημεία που υπήρχαν εκδοτήρια ( ένα μπροστά από τη μπουτίκ και ένα μπροστά από τη θύρα 4), με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να κινητοποιηθεί άμεσα και να ανοίξει και ένα ακόμη σημείο στην είσοδο της θύρας 1.

Ο κόσμος άρχισε να πηγαίνει στην Τούμπα από τις 5 παρά έκα το πρωί και περίμενε υπομονετικά στην ουρά του, αφού, συν τοις άλλοις, έπρεπε να αντιμετωπιστεί η... γραφειοκρατία λόγω της διαδικασία με το ΑΜΚΑ που έχει καθιερωθεί με τον νέο αθλητικό νόμο. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ είχε ενημερώσει πως σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχούσαν μέχρι δύο εισιτήρια, ενώ για τους ομογενείς, που δεν έχουν ΑΜΚΑ, απαιτείται μόνο ο αριθμός διαβατηρίου.

Τα εισιτήρια στις θύρες 5 και 7 εξαντλήθηκαν, ενώ στις 4 και 6 είναι ελάχιστα

Φυσικά, υπάρχει και η διαδικασία μέσω internet και γνωστής αλυσίδας καταστημάτων.Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

Tα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:

Α. Εκδοτήρια

Γηπέδου της Τούμπας Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων : Δευτέρα (28.09) εώς Τετάρτη (30.09) από τις 09:00 μέχρι τις 17:00. Θα λειτουργεί και το εκδοτήριο της Θύρας 4. Πέμπτη (01.10) από τις 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες sto http://www.paokfc.gr/tickets/eisitiria/plirofories/.

Χαμός για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ
ΠΑΟΚ εκδοτήρια με Ντόρτμουντ 580

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Δ. Καταστήματα Γερμανός

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Για την αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ παρακαλούνται να επιλέξουν έγκαιρα τα υπόλοιπα σημεία και μεθόδους πώλησης. Δηλαδή, την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου μέσω του paokfc.grκαι της Tickethour, αλλά και την αγορά από το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα Τιμή

1 €40

2, 3 €30

5, 6 €25

4, 4α €15

7 €15

VIP 3ου: €120

VIP 4ου: €100

Στον αγώνα θα λειτουργήσει οικογενειακή κερκίδα μόνο για όσες οικογένειες είχαν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για την θύρα 7α. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι: Κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης).

Χαμός για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ
ΠΑΟΚ εκδοτήρια με Ντόρτμουντ 580
Χαμός για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ
ΠΑΟΚ εκδοτήρια με Ντόρτμουντ 580
Χαμός για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ