ΠΑΟΚ

Xαμόγελα και "κυνηγητά" στον ΠΑΟΚ

Xαμόγελα και "κυνηγητά" στον ΠΑΟΚ

Πάρτε γεύση μέσω videos από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ πριν το εντός έδρας ματς με την Ντίναμο Τιφλίδας για τη ρεβάνς των playoffs του Europa League.

O ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την... είσοδό του στους ομίλους του Europa League μετά το 0-3 απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας. Την Πέμπτη ο "Δικέφαλος" καλείται να "σφραγίσει" το εισιτήριο για την πρόκριση, σε ματς που θα γίνει στην Τούμπα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Τετάρτη προπονήθηκαν στην Ν. Μεσημβρία και το Sport24.gr βρέθηκε εκεί. To κλίμα ήταν πολύ καλό, τα χαμόγελα πολλά και υπήρχαν αρκετά πειράγματα μεταξύ των παικτών, ειδικά των ξένων ενώ σε video μπορείτε να δείτε ασκήσεις προπόνησης με... κυνηγητό.

Συνεχιζονται οι εργασίες για τα νέα κτίρια

Η ΠΑΕ μέσα στο καλοκαίρι είχε ενημερώσει για τις αλλαγές στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, το πλάνο εργασιών για τον χώρο αποθεραπείας που θα είναι σχεδόν 500 τ.μ., περιλαμβάνει:

Xαμόγελα και "κυνηγητά" στον ΠΑΟΚ

-Δημιουργία πισίνας
-Τζακούζι
-Δωμάτιο κρυοθεραπείας
-Διάδρομο νεροφλεξολογίας
-Νέο, μεγαλύτερο φυσικοθεραπευτήριο
-Αναδιαρρύθμιση, επέκταση και ανακατασκευή του γυμναστηρίου

Στην Ν. Μεσημβρία συνεχίζονται οι εργασίες για την επέκταση του κεντρικού κτιρίου προκειμένουν να δημιουργηθούν κι άλλοι χώροι για τους παίκτες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ