ΠΑΟΚ

Χαμένος και στα Playoffs ο ΠΑΟΚ

Χαμένος και στα Playoffs ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ομαδική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε πόντων από τον βαθμολογικό πίνακα της Super League γεγονός που επηρεάζει την τελική κατάταξη ενόψει των Playoffs.

Το απόγευμα της Πέμπτης (24/3) η Πειθαρχική της ΕΠΟ ανακοίνωσε την τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν τόσο στο ματς του κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, όσο και στα παιχνίδια με Καλλονή και Πανιώνιο.

Στον δικέφαλο του βορρά, λοιπόν, επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από την Super League, 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 100.000€.

Όπως είναι λογικό η τιμωρία επηρεάζει και το σχετικό πίνακα των Playoffs στο τέλος της περιόδου. Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην 4η θέση με 44 πόντους ( τρεις πάνω από την 5η θέση) και έναν πόντο στην ειδική βαθμολογία των Playoffs. Πλέον χάνει αυτό τον πόντο με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να κερδίζουν από έναν!

Η βαθμολογία των Playoffs

2η: ΑΕΚ 53 (3 βαθμοί)

3η: Παναθηναϊκός 48 (2 βαθμοί)

4η: Πανιώνιος 41 (0 βαθμοί)

5η: ΠΑΟΚ 39 (0 βαθμοί)

* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

* Από τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί 5 βαθμοί.

* Οι πόντοι στα Playoffs υπολογίζονται από τη βαθμολογική διαφορά της κάθε ομάδας από την 5η θέση δια του 5.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκκρεμεί η απόφαση για τα επεισόδια στο Περιστέρι στο ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ. Αν υπάρξει κι εδώ αφαίρεση βαθμών, τότε η Ένωση κινδυνεύει να χάσει επίσης έναν πόντο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ